![]() |
שאלה|בקשר לתוכנית שלי
איך התוכנית שליי?
ותגידו מה לשפרר התוכנית שלי היא fbw ואל תגידו תעשה דדאליפ וסקוואט יש לי בעיות ברגליים חזה:בנץ 2סטים פרפר 2 סטים גב:מתח 3סטים מסור 3סטים יד אחורים:ליחצת צרפתית 3סטים יד קדמית:פשיטת מרפקים 3סטים כתפיים:פרס 3סטים רגליים:לחיצת רגליים 3סטים |
חזה 4 סטים?!
|
יותר מדי סטים, המון סטים.
לגבי דדליפט וסקוואט... משהו אומר לי שהכל אפשרי, ראיתי חברים עם בעיות מאוד חמורות מתגברים עליהן הכל עניין של מוטיבציה ושליטה וכמובן בעיה ברמת הסביר. |
ואם אני מוריד את החזה ל3 סטים
במה יותר מידי סיטים? תסבירו תתקנו משהו ובקשר לדדליפט וסקוואט אל תשגע יש לי בעיות ברגליים |
מה זה אל תשגע מה הוא חייב לך משהו? תגיד תודה שהוא עונה לך
|
ציטוט:
אדוני, אם אתה רוצה עובדים כדאי שתשלם. אם אתה רוצה טובה כדאי שתזהר מדיבורים שכאלה. יומטוב. |
אבל הוא רואה רואההה שכתבתי שיש לי בעיות ברגליים
מה אתה רוצה שאני אם כסא גלגלים בסוף? אני אומר בפירוט אני לא יכול לעשות סווקאט ודדליפ אני שואל אם התוכנית טובה רק |
חזה:בנץ 4 סטים/כתפיים:פרס 3סטים (אימון 1 חזה אימון 2 כתפיים אימון 3 חזה)
גב:מתח 4סטים מסור 2סטים יד קדמית:פשיטת מרפקים 2 סטים רגליים:לחיצת רגליים 4סטים ככה אני הייתי עושה במקומך..לחיטוב/מסה? |
העניין הוא שעל רוב הבעיות אם מספיק רוצים אפשר להתגבר. אנשים עושים עם עקמות פריצות בלט ומה לא... אפשר לעבוד גם לא מאוד כבד בטכניקה מושלמת על מנת להמנע... הכל שאלה כמה חשוב לך האימונים. ככה או ככה לא לעבוד רגליים בכלל לדעתי זו ברירת מחדל של מצב נואש.
|
מסה אחיי
נמאס לי מי ab רציתי לעבור לfbw וזה מתאים לי יותר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ