ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אימוני מתח האלה (https://israelbody.com/showthread.php?t=64591)

Muscleup 19-04-10 23:35

אימוני מתח האלה

יש לי שאלה
כולם פה נראה לי מכירים את האימוני רחוב האלה שהכושים עושים עם מתח וכל זה.
רציתי לשאול עם אני יפרוש מחדר כושר, ישאר על אותה תזונה הכל אותו דבר ויעשה את האימונים המטורפים האלה איך התוצאות שלי יהיו ?מבמחינת מסה וכוח ?

terminater135 19-04-10 23:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי muscleup (הודעה 988088)
יש לי שאלה
כולם פה נראה לי מכירים את האימוני רחוב האלה שהכושים עושים עם מתח וכל זה.
רציתי לשאול עם אני יפרוש מחדר כושר, ישאר על אותה תזונה הכל אותו דבר ויעשה את האימונים המטורפים האלה איך התוצאות שלי יהיו ?מבמחינת מסה וכוח ?

התוצאות שלך יהיו חרא, כל הסרטונים האלה מזיינים במוח הם מאה אחוז מרימים ברזלים, אחרי זה עושים פוזות של street workouts, סתם טמבלים.
בקיצור אל תפרוש מהחדר כושר.

Muscleup 20-04-10 00:50

ועם אני מגיע לתוצאה שלי ?
האם זה ישמר לי על המסה ?

haim15 20-04-10 01:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 988089)
התוצאות שלך יהיו חרא, כל הסרטונים האלה מזיינים במוח הם מאה אחוז מרימים ברזלים, אחרי זה עושים פוזות של street workouts, סתם טמבלים.
בקיצור אל תפרוש מהחדר כושר.

למה טמבלים בדיוק? זה נראלך קל לעשות תרגילים כאלה?

לנושא, במידה ותתחיל להתאמן על מתח ותרגילים שקשורים בו זה יעזור לטווח הקצר הכוח השתפר באופן כללי וגם המסה הייתי אומר אבל גם זה תלוי... תהיה בטוח שכדי להיראות טוב אתה לא תוכל לעלות רק על מתח אלא עדיף שתעבוד בברזלים מה גם שבאיזשהו שלב אתה כבר תתקע אני חושב, כי בכל זאת שאתה מגיע למשקל מסויים אתה כבר צריך הרבה כוח מן הסתם כי אתה שוקל יותר ככה שבכל מקרה זה נוגד אחד את השני אבל אני אישית חושב שאם כרגע אתה מרוצה מבחינת מה שהשגת בברזלים ואתה אוהב מתח וכו' הייתי מנסה תקופה ובודק- מקסימום חוזרים לברזלים אח"כ לא קרה כלום.

terminater135 20-04-10 07:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haim15 (הודעה 988092)
למה טמבלים בדיוק? זה נראלך קל לעשות תרגילים כאלה?

לנושא, במידה ותתחיל להתאמן על מתח ותרגילים שקשורים בו זה יעזור לטווח הקצר הכוח השתפר באופן כללי וגם המסה הייתי אומר אבל גם זה תלוי... תהיה בטוח שכדי להיראות טוב אתה לא תוכל לעלות רק על מתח אלא עדיף שתעבוד בברזלים מה גם שבאיזשהו שלב אתה כבר תתקע אני חושב, כי בכל זאת שאתה מגיע למשקל מסויים אתה כבר צריך הרבה כוח מן הסתם כי אתה שוקל יותר ככה שבכל מקרה זה נוגד אחד את השני אבל אני אישית חושב שאם כרגע אתה מרוצה מבחינת מה שהשגת בברזלים ואתה אוהב מתח וכו' הייתי מנסה תקופה ובודק- מקסימום חוזרים לברזלים אח"כ לא קרה כלום.

לא טמבלים בזה שהם עושים את התרגילים האלה, טמבלים בזה שהם עושים את כל הקטע הזה של "אימוני רחוב" או "אימוני שכונה" כשהם מאה אחוז מרימים ברזלים.

הבעייה עם תרגילים כאלו היא שזה בעייתי לעשות התקדמות מבחינת המשקלי עבודה.

pala 20-04-10 10:09

המון שמן, צבע, דיאטה רצחנית וגנטיקה של כושים
ישך?

אושר 20-04-10 12:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 988101)
לא טמבלים בזה שהם עושים את התרגילים האלה, טמבלים בזה שהם עושים את כל הקטע הזה של "אימוני רחוב" או "אימוני שכונה" כשהם מאה אחוז מרימים ברזלים.

:yup:

daniel maron 20-04-10 15:56

אחי כל הסרטים של חניבעל [הכושי שעושה מתח לא הרוצח d:] ביוטיוב זה אומנם אמיתי הוא מצליח לעשות הכל אבל אני מניאק עם הוא לא שומר על תזונה מתאמן חזק בחדר כושר ואולי אפילו משתמש..

Deadlift 20-04-10 19:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי terminater135 (הודעה 988101)

נכון... לעשות תרגילים עם משקלי גוף זה חשוב ואני מכיר גם כמה מבוגרים שעושים רק את זה וניראים מעולה,זה גם בסיס טוב ללהתחיל להרים הרבה,אבל כמובן אין על ברזלים.

terminater135 20-04-10 20:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Deadlift (הודעה 988177)
נכון... לעשות תרגילים עם משקלי גוף זה חשוב ואני מכיר גם כמה מבוגרים שעושים רק את זה וניראים מעולה,זה גם בסיס טוב ללהתחיל להרים הרבה,אבל כמובן אין על ברזלים.

למה זה חשוב?

pala 20-04-10 21:23

כדי שלא יזיינו אותך בטירונות

terminater135 20-04-10 21:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 988197)
כדי שלא יזיינו אותך בטירונות

חחחחחחחחחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:14.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ