![]() |
שרירי בטן גדולים באחוז שומן נמוך ?
תקשיבו השרירים בבטן מתי הם יותר גדולים שאני על אחוז שומן נמוך או גבוה?
למה לפני כמה חודשים הייתי יותר שמן וראו לי יותר את הריבועים ועכשיו הם קטנים או בגלל שירדתי בסטים ובחזרות בצורה משמעותית ? מ4 סטים של 60 חזרות ירדתי ל2 סטים של 10 חזרות. |
זה כמו כול שריר שאתה לדוגמא במסה אתה גדול יותר רואים שריר יותר גדול אבל פחות מחוטב ובחיטוב השריר קטן גם הנוזלים יוצאים ולא קל להשאיר את כול השריר שצברנו במסה אז מאבדים גם שריר
|
לא נכון!! אם עושים חיטוב כמו שצריך אין שוב סיבה לאיבוד שריר!
שאתה מאבד חצי ס"מ ,ס"מ מהיקף היד בגלל איבוד נוזלים ושומן זה לא אומר שירד השריר! |
במאסה השריר פחות מחוטב? אז איך זה שרוני הזה יש לו שרירים יפים גדולים מידי אבל יפים או ארנולד שוורצנגר שהיה סוסססס אששש היה לו גם שרירים יפים ..
|
בחיטוב השריר נראה לא רק יותר מחוטב אלא יותר גדול .. כל עוד עשיתה חיטווב כמו שצריך
אתה לא אמור לרדת יותר מידי בשריר ולכן נשאר לך האחוז שומן הנמוך ו+_ אותו שריר וזה גורם לשריר להיראות הרבה יותר גדול .. בקשר לקוביות הגודל שלהם הכוונה כל קוביה וקוביה משתנה ככל שאתה עולה במסה ככל שיש לך יותר מסה בבטן הקוביות יותר גדולות.. החיטוב לא קשור לגודל .. |
הבנתי מה קרה לבטן שלי תקשיבו שאני עושה שריר אז הבטן מתכווצת ויורדת למטה ואז זה לא שווה כי הבטן לא שטוחה.
אבל אילו שאני מכניס טיפה את הבטן גורם לה להיות שווה ועושה שריר אז זה ניראה אחרת איזה חייה זה האם אני יוכל להגיע לרמה כזאת בלי שאני יעשה שריר ? או שהגוף גדל והשרירים נישארו כמו שהם זה אפשרי ? ואם כן מתי הם יגדלו להתאים את הגוף בפרופורציה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ