![]() |
תרגילים עד למשקל 10 קילו אפשר?
:cry_1: טוב מיכון שקיבלתי הערות על התוכנית אימונים שלי=/ואל איך שאני ניראה:(
אז החלטתי לחפש תרגילים חדשים להוסיף! אז מי שיש לו תרגילים בישבילי לעבודה בבית ולדר כושר עד למשקל 10 קילו מוזמן לתת לי:) או אם כבר עם מישהו יכול לתת לי תונית אימונים הכוללת שעה אחת חדר כושר והשאר בבית.. (תוכנית לא להיות מנופח אלה להיות חזק עם גוף הטלתי..) |
למה רק עד 10 קילו... אתה לא יכול לאמן חזה וגב עם עשר קילו בלבד..
|
אממ כי המדריך בחדר כושר אמר לי.. שעדיף לעבוד על משקלים נמוחים הרבה מאשר מקבלים כבדים קצת..
אולי הוא טועה.. בכל מיקרה עם מישהו יכול לבנות לי תוכנית אימונים או רק לתת תרגילים טובים.. |
תן למדריך הזה כאפה אבל חזקה שהוא לא ישכח!!!
|
תקרא מאמרים ותבנה תוכנית שמתאימה לך ותעלה אותה לפה ויעזרו לך בקשר למשקל מה זה השטויות האלו כול אחד מרים לפי היכולת שלו רק במקרה של פציעות מחלות מסוימות יש המלצות שונות
|
אוקי תודה רבה!
|
המאמן אמר לך???
ואלה כל המאמנים האלה דפוקים איזה שטיות הם מדברים... איך בדיק תפתח מסה.. עדיף שתלך ותיקרא מאמרים ... |
בגלל זה אני מעדיף להתאמן בבית :| שלא יבלבלו לי את השעירות..
|
כנס אלי לאיסי 250298926
|
עד 10 קילו יש לך קיקבק והנפות לצדדים 10 קילו כל יד.. :x
|
הוא התכוון ביחד 0 קילו או 10 קילו כל יד?
|
ציטוט:
ככה תוכל לענות על השאלות שלך... |
מתח,מקבילים,לחיצות הפוכות = כל ה35 קילו שאתה שוקל(טוב 40 אבל מינוס אמות זה 35 חח)
תגוון באחיזות ככה וממליץ לעשות את המתח והמקבילים בזווית כי זה יעבוד גם קצת על ההתנועה האופקית(טיפה שונה) זה לפלג גוף עליון לבטן תעשה מה שבא לך לא נראה לי שחסרים לך תרגילים ולרגליים תעשה מתגים מלאים + ספרינטים (אבל עדיף כמובן ציוד) |
ציטוט:
אז קצת כבוד.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ