ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מישהו מכיר מכון כושר טוב במודיעין? (https://israelbody.com/showthread.php?t=64307)

menahem_bozaglo 06-04-10 13:35

מישהו מכיר מכון כושר טוב במודיעין?

אני צריך מכון כושר נורמלי ולא יקר מדי באזור מודיעין.. לא הולמס פלייס וכל החרא הזה שעולה איזה 300 שקל לחודש, אלא מכון נחמד שיש בו כלוב, ספה לבנץ' פלטות ומוטות וציוד מתאים.
רצוי גם שיהיה מאמנים שיוכלו לעזור בטכניקה של תרגילים מורכבים
אם מישהו מכיר מכון כזה במודיעין זה יעזור לי מאוד.

תודה מראש.

jonathan 06-04-10 15:24

יש לך את ה"אגו" בקניון.

daniel maron 07-04-10 15:46

אגו בקניון אני רשום מילה אחד המכונים 200 שקל לחודש יש כלוב יש ספות יש בנץ מוטות אולימפיים פלטות בלי סוף דמבלים עד 65 קילו מאמנים איכותיים ומבינים חדר אימוני פיטנס פילאטיס ואיגרוף תאילנדי איזור אימון מחזורי ,סאונה מלתחות מוכרים אבקות קריאטיןם וגיינרים וחטייפים גם וגם כפפות ועוד! אני רשום בו כבר חצי שנה מרוצה מאוד מילללה אחי
פשששששששששששש יחצנתי את המכון אה :)

Tamir D 09-04-10 01:24

אני מתאמן בג'י מקס, מכון לא משהו אבל יש בו מה שצריך בשביל לגדול.
יש rack, אפשר לעשות בנצ',דדליפט וסקוואט. דאמבלים עד 40 קילו.
מחיר 140 לחודש.

אוריין ברוך22 09-04-10 07:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 985467)
אגו בקניון אני רשום מילה אחד המכונים 200 שקל לחודש יש כלוב יש ספות יש בנץ מוטות אולימפיים פלטות בלי סוף דמבלים עד 65 קילו מאמנים איכותיים ומבינים חדר אימוני פיטנס פילאטיס ואיגרוף תאילנדי איזור אימון מחזורי ,סאונה מלתחות מוכרים אבקות קריאטיןם וגיינרים וחטייפים גם וגם כפפות ועוד! אני רשום בו כבר חצי שנה מרוצה מאוד מילללה אחי
פשששששששששששש יחצנתי את המכון אה :)

מאמנים איכותיים? פחח ממה שאני יודע שיש רק מאמן אחד איכותי שברמה המאמנים שם אשכרה רוצים 100 שקל בשביל לבנות לך תוכנית חדשה.. ברור שאני לא רוצה שיבנו לי תוכנית יש לי תוכנית טובה
גם אם תשלם להם 100 שקל בשביל עוד תוכנית זה יהיה תוכנית מכונות נטו

daniel maron 09-04-10 12:32

יש שם לפחות 3 מאמנים איכותיים זה דבר ראשון שמבינים יותר ממה שאתה חושב.
דבר שני אף אחד לא משלם להם על תכנית- יש מספיק אנשים שיכולים לבנות לך תכנית ויש מספיק ידע ומאמרים כדאי לבנות לעצמך תכנית טובה.
ואל תזלזל במכונות.. נכון, רובן לא אפקטביות כמו תרגילים מורכבים ולא עובדות על מייצבים אבל יש הרבה מכונות מעולות בתנאי שמשלבים אותם עם תרגילים מורכבים נגיד סקוואט+לג פס+פשיטת ברכיים.. תסכים איתי?

toxicity 09-04-10 13:01

טוב אני יכול לתת לך סקירה קטנה על חלק מהמכונים בסביבה

עירוני א' - מחיר שכונה, אבל גם המכון והציוד, אין ראק, ויש מעט ציוד ורובו מיושן, אבל גם שם אפשר להעביר אימון כמו שצריך

הולמס פלייס - מכון סבבה, דיי פלצני, יש מספיק פלטות ומוטות, יש ראק, בצהריים המכון ריק, יש ערבים שמפוצץ ברמות היסטריות

רעות - סביר, אין מספיק דאמבלים, אין מספיק פלטות, אין מספיק מוטות, אבל גם שם אפשר להעביר אימון כמו שצריך

אגו - יש דאמבלים, יש פלטות (למרות שמעלה לי ת'סעיף הליברה הזה), יש מוטות, מחיר סביר של כ-250 לחודש, המקום דיי חדשני גם, וממוקם באיזור טוב, אני חושב שהוא העדיף מבין כולם במודיעין

עירוני ב', מכבים, ג'י מקס ושאר מכונים שכונתיים קטנים לא יכול להגיד לך מהסיבה שלא הייתי שם

אוריין ברוך22 09-04-10 13:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי daniel maron (הודעה 985886)
יש שם לפחות 3 מאמנים איכותיים זה דבר ראשון שמבינים יותר ממה שאתה חושב.
דבר שני אף אחד לא משלם להם על תכנית- יש מספיק אנשים שיכולים לבנות לך תכנית ויש מספיק ידע ומאמרים כדאי לבנות לעצמך תכנית טובה.
ואל תזלזל במכונות.. נכון, רובן לא אפקטביות כמו תרגילים מורכבים ולא עובדות על מייצבים אבל יש הרבה מכונות מעולות בתנאי שמשלבים אותם עם תרגילים מורכבים נגיד סקוואט+לג פס+פשיטת ברכיים.. תסכים איתי?

אני ממש לא מזלזל במכונות קודם כול יש מכונות כמו לג פרס ופישטת ברך שאמרת שהם תרגילים מאוד טובים אבל אם נותנים לך מאמנים תוכנית של מכונות נטו זה כבר חרא תוכנית
וברור שאפחד לא ישלם 100 שקל בשביל שיבנו לך עוד תוכנית עם עוד יותר מכונות..
לבנות לעצמך תוכנית זה לא כזה בעיה אבל לאלה שלא מבינים ולא יודעים איך הם אשכרה משלמים 100 שקל בשביל תוכנית חדשה

אוריין ברוך22 09-04-10 13:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 985895)
טוב אני יכול לתת לך סקירה קטנה על חלק מהמכונים בסביבה

עירוני א' - מחיר שכונה, אבל גם המכון והציוד, אין ראק, ויש מעט ציוד ורובו מיושן, אבל גם שם אפשר להעביר אימון כמו שצריך

הולמס פלייס - מכון סבבה, דיי פלצני, יש מספיק פלטות ומוטות, יש ראק, בצהריים המכון ריק, יש ערבים שמפוצץ ברמות היסטריות

רעות - סביר, אין מספיק דאמבלים, אין מספיק פלטות, אין מספיק מוטות, אבל גם שם אפשר להעביר אימון כמו שצריך

אגו - יש דאמבלים, יש פלטות (למרות שמעלה לי ת'סעיף הליברה הזה), יש מוטות, מחיר סביר של כ-250 לחודש, המקום דיי חדשני גם, וממוקם באיזור טוב, אני חושב שהוא העדיף מבין כולם במודיעין

עירוני ב', מכבים, ג'י מקס ושאר מכונים שכונתיים קטנים לא יכול להגיד לך מהסיבה שלא הייתי שם

gmax ממש לא מכון שכונה gmax אחלה מכון יש שם כול מה שצריך בשביל להעביר אימון
נכון בקטע של הדאמבלים זה לא כול כך משהו (עד 40 קילו) אבל זה מספיק לרוב האנשים
וgmax מאוד זול (140 לחודש) בגלל שהוא תקוע במקום שפעם היה מלא באנשים ועכשיו הוא שומם אבל הוא בדיוק 3 דקות
נסיעה מהבית שלי..

ומכבים... התאמנתי שם חצי שנה והיה לי את כול הציוד בשביל להעלות 18 קילו.. הדאמבלים שם זה קטע חלש.. עד 25 קילו
אבל יש כלוב יש RACK יש ספות רגילות ספות לבנץ'
מספיק דברים בשביל תוכנית טובה ומכבים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ