![]() |
אבקת חלבון אחרי אימון אנארובי ולפני אימון אירובי
האם זה טוב לקחת אבקת חלבון אחרי אימון משקולות שלאחריו אני עושה אירובי???
או שלסיים את האירובי ואז לקחת את אבקת החלבון?? באירובי אני מבצע עד כ- 30 דקות :) |
אם המטרה שלך היא חיטוב, תשתה את החלבון לאחר האירובי.
אם אתה במסה, אתה יכול לשתות אותו בין המשקולות לאירובי. בברכה גל ציון-פור |
אאכן חיטוב על הפרק , תודה על התשובה
|
ציטוט:
אני אחרי אימון משקולות שותה תאבקה נח איזה 10 דקות ומתחיל לרוץ |
ציטוט:
ואז קשה יותר להשתמש בחומצות שומן לצורך הפקת אנרגיה, משמע אתה שורף פחות שומן באירובי. אם אתה במסה זה לא כזה קריטי. בברכה גל ציון-פור |
ציטוט:
אני במקרה שלי גם עושה חצי שעה אימון אירובי לאחר כ-45 - 50 דקות כוח, כמובן בין הכוח לאירובי אני נח איזה 10 דקות ואז מתחיל את החצי שעה של האירובי, במקרה שלי אני לוקח את החלבון לפני האירובי מכיוון כמו שאמרתי שזה כבר לא יהיה אפקטיבי לאימון כוח שעשיתי, המטרה שלי היא גם חיטוב אבל לפי מה שידוע לי אם אני לוקח את החלבון מעל לשעה מתחילת האימון כל האימון מוריד הרבה מהאפקטיביות שלו ( לא יודע אם זה חשוב אבל עם לקיחת החלבון אני לוקח גם 2-3 תמרים) |
ציטוט:
אם הוא שותה את החלבון לאחר אנאירובי, ומייד לאחר מכן אירוביי מה שהגוף "יעבוד" עליו הוא החלבון שהוא שתה, לא חראם על החלבון ? תשתה לאחר סיום הפעילות גופנית בסוף . ותמיד אירובי אחרי אנאירובי. |
גל ציון-פור,אני אישית שואל ברצינות...יש יתרון באכילת החלבון בזמנים מסויימים של היום?...לפי מה שאני יודע מחקרים חדשים הראו שהערכים הסופיים אליהם אתה מגיע בסוף כל יום זה מה שחשוב,ולא משנה מתיי הכנסת עדיין הגוף ינצל את כל מה שהכנסת לו ביום נתון.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ