![]() |
המלצת חטיפים
אוקיי אז ככה...
אתמול היה לי יום מטורף שהתחיל ליד הסניף של ישראלבודי בדיזינגוף סנטר ידעתי שלא יהיה לי זמן לאכול ממש וגם אם כן לא אוכל למצוא משהו שגם יספק לי את החלבונים וגם יהיה כשר [אני שומר כשרות חלקית בפסח-לא אוכל לחמים למיניהם רק] אז החלטתי להכנס לחנות ולקנות כמה חטיפים לשבוע-אז דבר ראשון הלכתי על החטיף הקבוע של אינטראקטיב נקרא wow למה הוא דווקא?35 גרם חלבון..טעים סביר מרקם סביר וכו' וכו'....מה שגורם לו להיות מועדף עלי מאחרים זאת כמות החלבון הגדולה ואז....תפסו את עיני החטיפים של אוניברסל...לא שמעתי עליהם הרבה אבל יוניברסל :) אז לקחתי שתיים אחד בטעם שוקולד ברואיניז[שכרגע אני לועס אותו] ואחוד בטעם שוקולד חמאת בוטנים שמעו.....החטיפים האלה פאקינג טעימים את הראשון פתחתי עוד בחנות ו-וואו! הם פשוט טעימים ברמה של פשוט לנשנש אותם בישביל הכיף [בעיקר החמאת בוטנים] המרקם קצת קשה אבל לא כמו כל חטיף חלבון שהוא קשה פלסטלינה קפואה קיצר החטיף שוקל 85 גרם וערכים למאה גרם הם 33-34 גר' חלבון[תלוי בטעם] 33 גרם פחמימה ו9 גרם שומן וראאאאבק הם טעימים!!! |
מה מחירם?!
|
וואי לא זוכר....סביבות ה12 שקל....מחיר רגיל לחטיף חלבון [בארץ]
|
הם גם עולים המוןןן כסף :(
|
מישהו מהחנות יכול להגיד אם יש אותו ברמת גן ואם אפשר לקנות חבילה של 12 חטיפים?
לא ראיתי שיש באתר |
רוב החטיפים שטעמתי בארץ קשים כמו הז*ן שלי.
ולכל מי ששוקל לקנות חטיף חלבון,להתרחק מהdiet bars של אופטימום |
Supreme Protein Carb Conscious Bar וכל מילה מיותרת
אפשר לנעול |
ציטוט:
|
אם אני בדרכים.אני יכול לקחת את החטיף חלבון הזה במקום חזה עוף למשל ?
מישהוא יכול להמליץ לי על הטובים ? תודה |
עבור זה נועד החטיף.
להוות תחליף או לתת מקור חלבון זמין,קל ונוח. אולם יקר יחסית. |
אבל מצד שני יש לו ערכים שונים מטונה למשל או חזה עוף או גבינה.לא ?
איזה חטיף אתה ממליץ שהוא טוב לחיטוב ? |
במבה אדומה
|
ציטוט:
|
Big 100 של חברת Met-Rx הכי טעים אין עוררין על זה אבל החטיפים הללו לא זולים בכלל.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ