![]() |
שיפור הניתור
אני יודע שצריך בשביל זה לעשות בוקס סקוואט וגם הרמת עקבים לתאומים ועוד כמה תרגילים, אבל אין לי מושג כמה סטים, כמה מנוחה, בבוקר או בערב...
איך אני עושה את זה בצורה מסודרת כדי לשפר את הניתור?? אני גם משחק כדורסל כל יומיים-שלושה. תודה מראש. |
תחפש את התכנית air alert
|
תתחיל מסקוואט 1.5 משקל גוף ותמשיך משם....
(כאילו תתקדם לזה, אתה תתחיל ממשקלים נמוכים כמובן, אבל שתגיע למשקל שתרים 1.5 ממשקל הגוף שלך, אתה תיהיה בכיון הנכון). |
סקוואט זה לא התרופה להכל,זה אומנם חלק מתוכנית האימונים לשיפור הניתור,אבל זה לא כל מה שהוא צריך לעשות.
יש לו צורך בהרבה עבודה פליאומטרית ותרגול של ניתורים בפועל. Box jumps זאת אחלה דרך לשפר ניתור עם יש לך דרך לעשות עליות מדורגות מספיק בגובה. |
ציטוט:
סקוואט זה בהחלט הדבר הראשון שיש לחשוב עליו. אחרי זה אפשר להוסיף קפיצות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
איפה יש לך איזשהו איזכור בפוסט הזה לגבי רמת המתאמן המדובר ? |
סקוואט אחי מניסיון הייתי בקפואירה כמה שנים טובות והכנסתי סקוואט לתוכנית לפני כמה חודשים ונהיה לי ניתור ענקי אני עושה סלטות במקום בלי ידיים (דורש רק כוח מהרגליים וניתור גבוהה, עזוב תתכניקה שנייה)ולא התאמנתי כבר שנים..
אתה יכול גם לעבוד על התאומים אבל סקוואט זה העיקר בדוק.. |
http://freetoflyy.blogspot.com/
האתר הזה ממש עזר לי בזה ולא רק בקפיצה לגובה. למשל בקפיצה לרוחק מהמקום קפצתי למרחק של 2.55 מטר. ואני גם יכול לגעת בטבעת של הסל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כל ספורטאי שרוצה להתקדם צריך דבר ראשון גוף חזק שיעמוד בעומסים. להתחיל עבודה פוליטמרית ישר זה סיכון גבוה מדי, כנ"ל גם בוקס סקוואט. כל מה שאמרתי זה שיעשה סקוואט עד רמה מסויימת, וסביר להניח שהוא לא שם. אם כן אז שיעשה מה שאמרת. |
פאוארקלין + סקוואט עושים עבודה די טובה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ