![]() |
האם דרוש לעבוד על ידיים
אני מבולבל פה...
מתוך המאמר שבאתר: תוכנית אימונים הגיונית לתוצאות ציטוט:
ציטוט:
אז האם צריך לעבוד על ידיים או לא? תודה :confused: |
אני גם קראתי את המאמר הזה והייתי בבלבלה לכמה ימים לא ידעתי מה לעשות עם עצמי ועם כל מה שלמדתי עד אותו רגע, ובכנות? אני חושב שזה חרטה כי עקבתי אחרי עצמי והיד שלי פשוט גודלת יפה כשאני עובד עליה, אני לא מעמיס סטים כמו משוגע אבל אני עושה תרגיל אחד 3 סטים באימון a ותרגיל אחד ליד אחורית ב b
אז כשאני פתחתי אשכול לפני כמה חודשים בדיוק כמו שאתה פתחת עכשיו אנשים אמרו לי שזה נכון ושלא צריך להתאמן על ידיים אבל אני חושב שאתה צריך לראות מה עובד עליך ומה עושה לגוף שלך טוב. |
לעבוד על הידיים אבל לא להיות ליצן ולעשות 18 סטים
|
אוקיי תודה לכם
אני יעשה 3 אחורית ו3 קדמית ויראה איך אני מסתדר עם זה (תכנית ab) |
מה שמצוטט ראשון הוא אמת לאימתה, נכון במאה אחוזים, תורה מסיני.
|
מי שכתב את מה שמצוטט ראשון כרגע מוצץ לעצמו.
|
ציטוט:
|
לי אישית לעבוד על טרייספס בנפרד עוזר לא להתקע בבנץ
בייספס בנפרד לא עוזר לי בכלום לפני ששאולים אם כדאי לעבוד על משהו צריך לשאול בשביל מה |
ציטוט:
צודק במאה אחוז וברמת המתאמן המתחיל באמת שהצורך בלעבוד בייספס מאוד מינימלי עד כלא קיים,אבל כשמתקדמים כמתאמנים אז הצרכים משתנים (חלילה לא מטיף לך מתוך הנחה שאתה לא יודע ,פשוט כותב במטרה שמי שלא יודע יקרא וילמד) מתאמנים שינטו יותר לכיוון הפיתוח גוף ושם המטרה היא קוסמטית נטו,יש להם צורך לעבוד מבודדת (אם כי בנפח עבודה הגיוני ושקול) בכדי לשפר פרופורציות במידת הניתן (בכל זאת גנטיקה היא פקטור פה) |
צריך לעבוד על היד, אף אחד לא יחלוק על זה. פשוט עדיף לעשת את זה בתנועות שמהוות יותר תועלת כמו מתח
|
ציטוט:
אתה הורג אותי כל פעם מחדש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גיוס היררכי של שרירים. |
ציטוט:
אני מדבר על הניסוח של עודד לדברים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחחחח זה היה קרוב
|
לא הבנתי מה העניין
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ