![]() |
התוכנית אימונים שלי .
אממ שלום ,
אני בן 13 מאשדוד , 1.78 .. אני מיתאמן בפיטנס התוכנית אימונים שלי זה : הליכון 20 דקות כפיפות בטן 4x12 סיבוב כתפים - כול כתף 4x12 לחיצת חזה - 3x15 פרפר - 3x15 פולי עליון - 3x15 פולי עליון רק בישיבה - 3x15 ישור רגליים - 3x15 כפיפת מרפקים כנגד מכשיר - 3x15 . 20 דקות הליכון . אממ רק תגידו לי מה אתם אומרים על התוכנית , דרך אגב אני חדש בתחום . |
.. אין מילים / תן מבט בנעוצים ותעשה חיפוש על ת ר ג י ל י ה ק ו ד ש
|
מי בנה לך את השטות הזאת
|
ציטוט:
סעמק ערס , המדריך שם בנה לי תתוכנית . אולי תוכלו ליעץ מה לשנות , לעלות סטים , להנמיך סטים . קצת עזרה . |
בואנה אתם גמורים לגמריי.. הילד בן 13 !!!! שלא יחשוב אפילו על סקוואטים ודד ליפט עכשיו.
הוא בנה לך תכנית בסדר גמור, תחזור אלינו בעוד שנתיים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
אממ ואני שוקל 85 . אז אני יכול להעמיס עלי מישקל . נגיד היום במכון עשיתי 55 קילו בהדחקת חזה במכונה . [ 3x15 ] , ואל תגידו לי בשום פנים ואופן לעשות חזרות קטנות [ נגיד כמו 3x10 ] , למה קראתי על זה הרבה מאמרים וזה נותן כוח ולא מחטב את השריר . ומי ששואל אם אני שמן אני לא כול כך , כי אני 1.78 אז זה בואו נגיד ככה משקל טיפה יותר גבוהה מהרגיל אבל נורמלי . [ כמובן שלא לגיל ] |
ציטוט:
|
טרול..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
באתי ל 5 פורומים של מפתחי גוף בארץ אמרו לי את זה . טוב זה האמת .. לפחות תגידו מה אתם אומרים על התוכנית ? |
ציטוט:
תגיד לי השמות של הפורומים האלה |
ציטוט:
כל דבר מעבר לזה כבר צריך לחשוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:52. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ