ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   רשרוש בלב ואימונים (https://israelbody.com/showthread.php?t=64080)

Black Code 23-03-10 04:06

רשרוש בלב ואימונים

אני נולדתי עם מום בלב שנקרא "איוושה" או "חור בלב". זה לא הפריע לי בשום פעילות פיזות או באימונים אבל רציתי לבדוק אם מישהו פה סובל מאותו מום ומתאמן במכון כושר באופן רציני.

shay_323 23-03-10 18:46

אתה ועוד 80% מהאוכלוסיה נולדו עם זה, הסר דאגה מלבך.

אדיר53 23-03-10 19:55

אני חושב שלאחי יש אפשר לדעת במה זה מגביל?

אפילו בעתיד?

Yoggie 24-03-10 02:18

shay_323, לא יודע מאיפה הבאת את הנתון הזה... קצת הגזמת (:
למעשה 100% מהאנשים נולדים עם שנט בלב שמתחיל להסגר כבר מיום הלידה עד גיל שנתיים פחות או יותר. איוושה זה רשרוש שנשמע בלב והוא יכול להיות ממספר סיבות לדוגמה אם החור הזה לא נסגר כמו שצריך (אגב יכול להיות שלא יהיה רשרוש והמצב הפתולוגי עדיין יהיה קיים והאדם אפילו לא יהיה מודע לזה). איוושה אינה אומרת שבהכרח שיש מום. בכל מקרה צריך להבדק לגופו לפי סיבת האוושה... תתייעץ עם הרופא משפחה שלך.

nadavr1234 24-03-10 15:17

כשמשיגים את האישור שמאפשר לך להתאמן במכון כושר עושים בדיקות רפואיות שבודקות לך בדיוק את הבעיה הזאת..
לי מצאו אוושה אבל אמרו לי שאני יכול להתאמן רגיל..

xxedeN 24-03-10 16:02

יש לי איוושה לא מפריע בכלום גם הרופא אמר לי שזה לא משוה מזיק

Black Code 24-03-10 22:28

או קיי תודה, אני קבעתי פגישה עם קרדיולוג לשבוע הבא נראה מה הוא ממליץ

chickman 28-03-10 22:47

הודעה ראשונה שלי פה...

גם לי יש איוושה , ואני כנראה נפלתי על רופא אידיוט, הוא אמר לי שאסור לי בכלל להרים משקולות או כל סוג של אימוני התנגדות, ואסור לי לעסוק גם בסוגים אחרים של ספורט ברמה תחרותית . שמתי עליו *** והמשכתי להתאמן רגיל ואני מרגיש מעולה. אני מתאמן יותר משנה בלי לדעת שיש לי את הבעיה הזאת ולא הרגשתי אותה אף פעם.

tal_s 28-03-10 22:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי chickman (הודעה 983659)
הודעה ראשונה שלי פה...

גם לי יש איוושה , ואני כנראה נפלתי על רופא אידיוט, הוא אמר לי שאסור לי בכלל להרים משקולות או כל סוג של אימוני התנגדות, ואסור לי לעסוק גם בסוגים אחרים של ספורט ברמה תחרותית . שמתי עליו *** והמשכתי להתאמן רגיל ואני מרגיש מעולה. אני מתאמן יותר משנה בלי לדעת שיש לי את הבעיה הזאת ולא הרגשתי אותה אף פעם.

אתה הוא האידיוט מכיוון שלא אצל כל בנאדם המקרה זהה, אני מקווה בשבילך שגם לא תרגיש את הבעיה בלב כי אז קיים מצב שלא תהיה פה לספר על זה

אדיר53 28-03-10 23:03

ציטוט:

הודעה ראשונה שלי פה...

סלח לי אתה ממש מפגר אין לרופא שום פרצניפ שלא תתאמן..

תחשוב על זה אולי הוא צודק אני מאמין שכן ולך לבדיקה חוזרת..

אדיר53 28-03-10 23:06

ג

ציטוט:

הודעה ראשונה שלי פה...

סלח לי אתה ממש מפגר אין לרופא שום פרצניפ שלא תתאמן..

תחשוב על זה אולי הוא צודק אני מאמין שכן ולך לבדיקה חוזרת..

chickman 28-03-10 23:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s (הודעה 983660)
אתה הוא האידיוט מכיוון שלא אצל כל בנאדם המקרה זהה, אני מקווה בשבילך שגם לא תרגיש את הבעיה בלב כי אז קיים מצב שלא תהיה פה לספר על זה

אחי אני כל החיים שלי עושה ספורט, הייתי 7 שנים בכדוריד (כתה א'-ז') - לא הייתה לי שום בעיה והייתי בנבחרת שנתיים , אחרי זה פרשתי כי נמאס לי אז קניתי משקולות מתברגות והתחלתי לפמפם בייספס בגיל 13 עם ה7.5 קילו שהיו לי, אחרי חצי שנה נרשמתי לחדר כושר ועד עכשיו אני מתאמן כמעט שנה וחצי ולא הרגשתי שום מגבלות עד שבגלל הרשרוש הזה שלחו אותי לבדיקה ואמרו בסוף הבדיקה שאיזה חור לא נסגר עד הסוף וחלק מהדם חוזר חזרה (לא שהבנתי מה זה אומר) אבל זאת שבדקה אותי אמרה שיש לי חריגה קטנה מאוד באיזה שהוא עורק היא דיברה במספרים ואני לא זוכר את מה שהיא אמרה אבל היה משהו שהיא בדקה במספרים ואמרה שזה שהכל תקין חוץ ממשהו אחד שהוא 20 במקום 15, היא הוסיפה חריגה קטנה מאוד. אך הרופא עצמו אמר שאסור לי לעשוק בשום ספורט תחרותי או הרמת משקולות כי אני יכול להגדיל את הבעיה שיש לי למרות שהיא ממש זעירה כרגע.

אני אקח את הסיכון כי אני לא רוצה לשבת על הספא כל היום עם בקבוק בירה ביד שמאל ו*** ביד ימין ולראות פורנו.

Novice 29-03-10 13:31

מה הקשר בקבוק בירה ואוננות? אתה יכול להתחיל עם נשים אתה יודע ככה הן יספקו אותך ואתה אותן(סקס?). זה כיף וכל הצדדים נהנים מזה.

בכל מקרה, החלטה שלך אם בא לך לקחת ת'סיכון או לא. אני חושב שאם אדם מאמין במשהו אז הוא יקרה לו ולהפך. זה הכל בראש. אם אתה מאמין במשהו הוא נכון.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:34.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ