![]() |
פרונט vs באק סקוואט ??? ועוד כמה שאלות ?
שלום,
כמה שאלות, 1) אני יודע שבאק סקוואט יותר טוב מפרונט סקוואט, באק סקוואט מפעיל הרבה יותר שרירים מפרונט או שהפרונט שרק קצת פחות מורכב (בשביל לדעת אם אפשר לאכול כמו בss שיש שאני יכול לעשות רק פרונט) 2) אני יודע שלג פרס ממש לא יעיל כמו סקוואט, אבל הוא יעיל כמו פרונט סקוואט ? 3) איזה סקוואט יותר מומלץ לעשות lb או hb, ואיזה מפעיל יותר שרירים ? |
משהו יודע ?
|
תעשה lb סקוואט
|
1) פרונט סקוואט זה לא תחליף לבאק סקוואט, אם אתה רוצה לעשות אותו זה רק בתור תרגיל עזר
2) פרונט סקוואט יותר יעיל מלג פרס 3) lb |
ציטוט:
מה אתה אומר ? תודה. |
תעשה פרונט לא יקרה שום דבר, בסך הכל המשקלים שתרים יהיו נמוכים יותר, אבל אם אין ברירה אז אין ברירה.
זה לא אסון והעולם לא יחרב על פי זה. |
ציטוט:
אם אין לך אפשרות אחרת תעשה פרונט סקוואט זה לא הבדל ענק פשוט פחות יעיל |
ציטוט:
|
כן...
|
ציטוט:
ואם בנוסף לזה אני צריך להחליף את הדדליפט בחטירה ? |
ציטוט:
לג פרס זה תרגיל מטורף וחשוב ומי שמזלזל בתרגיל הזה אז אני מצטער בשבילו... בואו לא נרחיק לכת בסקוואט כמו שכבר דובר פה באחד האשכולות אתה מוגבל יותר מבחינת משקל מכיוון שהגב שלך משתתף בתרגיל. בלג פרס הרגליים עובדות ללא עומס על הגב מה שאומר שאתה פחות מוגבל להעמיס משקל ועם פחות סיכונים והתנועה מזכירה את הסקוואט אבל הגירוי השרירי שמתקבל בלג פרס במשקלים שעוברים את הסקוואט נותנים גירוי הרבה יותר גבוה, מה שבסקוואט קשה לך יותר להגיע למשקלים האלה לכן הלג פרס יכול לשפר לך את הסקוואט. כמובן שצריך לקחת בחשבון את הזוית עבודה 45 מעלות לחיצה ולחשב את העומס היחסי ברגליים לפי זה. אין ספק שזה תרגיל עזר מצויין אולי לא תרגיל המטרה אבל צריך להסתכל על האימון כמכלול שלם של תרגילים שאחד עוזר לשני לשפר את הביצועים. |
ציטוט:
זה כמו שתחליף סקוואט בפשיטות גב |
ציטוט:
מתח כבר יש, פאוור כלין לא יודע לעשות, זה מה שנישאר. עם הבעיה הזאת והפרונט סקוואט ורק שש שבע שעות שנה, לאכול כמו בss ? |
למה אתה לא יכול לעשות דדליפט?
יש לך מוט |
אם אתה עושה פרונט סקוואט לפחות תתנחם בעובדה שהתחת לא יגדל כמו בבאק... :)
|
לדעתי לא רק שתחליף את הבק סקוואט בפרונט סקוואט, ואת הדדליפט בחתירה... לדעתי תחליף גם את המתח בפולי, את הבנץ' בקרוס כבל, ואת הפרס בעמידה בלחיצת כתפיים במכונה
|
ציטוט:
(הסקוואט באותו משקל של הבנץ, כניראה בגלל שלא היתי מתאמן על רגלים, אבל בדדליפט אני מרגיש שאני יכול להרים כבד) בקיצור פרונט סקוואט בלי דדליפט וגם חסר איזה שעתים בלילה, לאכול כמו בss או לא ? |
ציטוט:
אתה אמור לאכול המון כל עוד אתה במאסה ועובד כמו שצריך ראבק!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה, ראבק תודה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ