![]() |
שאלה לגביי אימון בטן...
אם אני עושה אימון בטן שאורכו הוא בערך 15 דקות וכול תרגיל הוא בערך 25 חזרות איטיות ויש כאלה שהם אפילו יותר ובין כול סאט לסאט יש הפסקה של לא יותר מ30 שניות זה יהיה אימון יותר טוב מאימון של 3 סטים רגילים לבטן? כלומר, הוא יחטב לי יותר את הבטן ויהיה יותר גירוי לשרירי הבטן? או שזה כמו לעשות כמו שרוב האנשים עושים- 3-5 סטים רגילים של בטן....
תודה מראש לעזורים! :) |
גרוע לבזבז כל כך הרבה זמן ואנרגיה ככה
אם אתה בטן שטוחה/ חטובה זה רק א׳ שומן נמוך, שום תרגיל ושום בטיח 2-3 אימונים בשבוע של כפיפות בטן עושים את העבודה, תוסיף משקל אם קל |
למה כול כך גרוע? סוף האימון אני מרגיש את הבטן שורפת אחושלוקי!
|
אתה תרגיש אותה יותר טוב אחרי סט של 130 קילו דדליפט
|
בסדר אחי אבל בינתיים עדיין לא הגעתי למשקל הזה...אז מה עושים בינתיים?
|
אז מה עושים? דדליפט ולאכול..
ברמת העיקרון מה שרצתי להגיד זה שתרגילים כמו סקוואט ודדליפט עובדים על הבטן,לדוגמא הסקוואט שלי הוא 54 קילו משקל שיא (לא מצליח יותר,צריך להוסיף הרבה מאוד אוכל) אני לא מרגיש את הבטן עובדת כ"כ.. אבל אחרי סט של סקוואט אני לא מסוגל לעשות כפיפת בטן אחת,משמע שהבטן עובדת.. סקוואט ודדליפט יעבדו יותר טוב מכל הסטים והשטויות שאתה עושה לבטן |
בסדר אחי אבל עד שאני אגיע למשקל הזה איך התוכנית שאני אמרתי למעלה? היא ארוכה וקשה אז היא לא תהיה יותר טובה מ4-5 סאטים רגילים כמו שכולם עושים?
|
גרועה
מי אמר שזה ייקח לך הרבה זמן להגיע למשקל כזה בדדליפט.. אני מתאמן חודש בתכנית starting strenght,עם תזונה על הפנים והגעתי ל80 קילו דדליפט |
תעשה 2-3 פעמים בשבוע 3 סטים של בטן 15 חזרות מספיק
|
זה באמת אפקטיבי?
|
"תעשה 2-3 פעמים בשבוע 3 סטים של בטן 15 חזרות מספיק" זה באמת אפקטיבי?
|
3 פעמים בשבוע זה מתאים רק להתחלה שהבטן שלך עוד חלשה
האימון בטן הכי טוב לדעתי זה 1-2 פעמים בשבוע (מתחלף) בחזרות נמוכות עם משקל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ