![]() |
אימון abc חדש !
אז ככה בניתי אימון ABC בגלל שיותר נוח לי מבחינת זמני אימונים והתאוששות ,וזאת הסיבה גם שאני לא עושה SS כי אין לי את היכולת לאכול כמו מטורף ולישון כמו שצריך כך שאני לא מתאושש.
אני עושה את האימון ככה ABC X ABC X ABC , המטרה שלי היא מסה. אימון A גב : דדליפט 1x5 פולי עליון 3x10 חתירה 3x8 יד קדמית : כפיפת מרפקים עם מוט אולימפי 3x10 אימון B חזה : בנץ' פרס 3x6 בנץ' בשיפוע 2x8 פרפר 2x10 יד אחורית : פשיטת מרפקים בפולי עליון 3x10 אימון C רגליים : סקוואט 3x6 פשיטת רגליים 3x8 תאומים 1x10 כתפיים : פרס 3x8 חתירה בעמידה 2x10 בטן : סופר סט כפיפות בטן + אלכסונים 2x10 |
חוות דעת על האימון מישהו?
|
לדעתי האישית לא משו. תרגיל 1 לשריר קטן? זה כלום!!!!!!!!!!!!!!! וגם קצת מידי סטים...2x8? תחליט אם אתה עושה ss או abc... למה לי זה לא נראה, זה אימון של 40 דק'.. חח זה עצוב, בדרך כלל התוכניות של bb יש הרבה סטים ומספר חזרות משתנה כל סט.. אבל זה כי הם לוקחים כל כך הרבה ממריצים וכו'.. אם אתה משתמש בקריאטין התוכנית הכלל לא טובה למסה.
|
לדעתי תוכנית פרופורציונלית וסבבה לחלוטין.
מה שכן לדעתי לעבוד abcxabcx זה מתכון לאימון יתר... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שעובד חזק וקשוב לגוף שלו מבין שזה פשוט יותר מדי. אני מתאמן 4 פעמים בשבוע וגם זה מרגיש הרבה עקב אופי האימונים. אני בטוח שכל אחד מהותיקים ומי שיש לו ידע בסיסי באימונים יסכים איתי שזה יותר מדי אימונים בשבוע. לגבי פיצולים / תרגילים / נפח - זה נתון לויכוח. |
ציטוט:
יש כאן חבר'ה שהיו ממליצים לרדת לab אבל לדעתי התוכנית עצמה גם סבבה. הכי חשוב זה לעבוד חזק זה העיקר, הנפח שלך הוא די נמוך שזה טוב, תנצל את זה לסטים עצימים מאוד... זו העצה שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אוקי אני יעבוד abcxxabcxx ככה אני לא יגיע לאימון יתר..
עוד תגובות על האימון נפח,חזרות,תרגילים וכ'ו? |
גם 5 פעמים בשבוע לטעמי זה יותר מדי.
הייתי מחליף בין היד אחורית והקדמית ודואג שa וb לא יהיו צמודים, כך גם c וa. |
אז אולי תעשה fbw?
|
ציטוט:
ABC = מספר אימונים 3 בשבוע בד"כ 2 קבוצות שריר כל אימון. לא הבנתי מה הכוונה שלך. |
מה המטרה שלך?
אני אישית לא אוהב abc |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ