![]() |
שאלה על החזרות שלי+חוות דעת על תוכנית
הנה התוכנית שלי (אני במסה)
בכללי כל מכשיר אני עושה לו 12 חזרות ומשקולות 15 מוט בדרך כלל 8 האם כככה זה בסדר? מה לתקן להוסיף זה מאוד חשוב לי לדעת ! ab a חזה: בנ'ץ פרס 8x13 פרפר דאמבלים בשיפוע חיובי 3x15 פרפר מכשיר 3x12 יד אחורית: פולי עליון 3x12 פשיטה בשתי ידים עם משקולות 3x15 מוט (כמו בנ'ץ פרס רק אחיזה צרה) 3x8 כתפים מכשיר 3x12 פשיטה למעלה משקולות 3x15 מוט חתירה כלפי הסנטר :3x12 b: גב מתח לא חשוב פולי עליון לגב 3x12 חתירה3x12 חתירה עם מוט בשכיבה על הבטן3x12 רגליים: פשיטת רגלים 3x12 דחיסה : 3x12 יד קידמית התרגיל הרגיל ליד קידמית:3x15 פטישים:3x15 מכשיר:3x12 מוט הרמה בעמידה:3x8 |
מעכשיו אתה מתחיל לעבוד עם מוט אולימפי ששוקל 20 קילו.
תעשה a: חזה בנץ' פרס 3x6 פרפר 2x10 כתפיים מילטרי פרס 3x6 יד אחורית 2x8 (תבחר תרגיל, לא משנה איזה... עדיף מקבילים) b: גב דד ליפט 1x5 מתח 3 סטים והכי הרבה חזרות שאתה יכול (אם אתה מגיע ל-15 תוסיף משקל) חתירה(עדיפות לבנט אובר רוא) 2x6 רגליים (תנוח טוב מאוד לפני שאתה מתחיל כי זה אהיה קשה) סקוואט 3x6 פוואר קלין 3x6 יד קדמית 2x8 (תבחר תרגיל מסוים ותבצע אותו) |
מה הרמה שלך? מה משקלי העבודה שלך?
במידה ואתה מתחיל הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון תוכנית למתחיל של כוח שנקראת ss. סה"כ התוכנית ששגיא הביא גם נחמדה. |
ציטוט:
|
אני אתחיל פשוט לצאת מנקודת הנחה שמי שלא כותב שום נתונים ומפרסם תכנית הוא מתחיל
אני כבר לא מסכים אם זה שיש מקום לתכניות "היכרות" האלה למתחילים, כל מה שזה עושה זה מלמד מתאמן חדש שמכשירים ותרגילי בידוד זה טוב בשבילו. Sagi_M הכוונה שלך הייתה נכונה, הביצוע לא, יש יותר בלבנות תכנית מלסדר כמה תרגילים בסיסיים ביחד. Muscleup SS זאת כנראה הבחירה הכי טובה לרמה שלך לכמה חודשים הקרובים |
מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה התוכנית ששגיא פרסם היא גרועה...
מבחינת התרגילים,סטים וכו׳ אני אשמח להסבר. תודה. |
ציטוט:
יכול להיות שזה יסתדר אם הוא ישים רגליים+חזה, וגב+כתפיים? (אולי ככה אהיה פחות עומס). |
אני מטר 184
שוקל 74 במסה משקלים דיי גבוהים רק רציתי לשאול איך לדעת כמה חזרות לשים לכל שריר? האם למכשיר זה טוב לעשות 10? ולמשקולות 12? זה דחוף!! היום יש אימון ואני צריך לדעת ולמוט לעשות 8 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ