![]() |
התפתחות בעניין האשכולות הקודמים- נמצא שבר בצלעות החזה
באשכולות הקודמים סיפרתי שלפני חודשים רבים נמצאה אצלי דלקת ועד היום אני סובל כביכול ממנה למרות שלפני כחודש עשיתי אולטראסאונד ששלל קיום דלקת, היום עברתי צילום בכלוב החזה שמצא שבר באחת הצלעות.
האם זה אומר שאני חייב לחדול מכל האימונים? אני הולך להיות דלדל...בא לי לבכות אי אפשר להתאמן בעצימות נמוכה? ומה ההשפעות של שבר כזה? |
תשמע אני לא יודע להגיד לך בדיוק..
אבל היה איתי בבסיס בחדר כושר אחד עם צלע שבורה (ממש ראו את השקע בבטן) הוא אמר לי שזה לא מגביל אותו בכלום והוא התאמן רגיל כמו כולם רק שזה נשבר לו ממש שהוא היה קטן לדעתי לא אמורה להיות בעייה אני ממש מקווה שזה לא יגביל אותך באימונים. כואב לך שאתה מתאמן? |
כואב ברמה נסבלת, זה לא מגביל אותי במשקל בינתיים זה רק מצריך ממני טיפה יותר איפוק,
שכחתי לציין שהרופאה אמרה שזה שבר ישן. |
תחכה שזה יתאחה
ואפחד פה לא יכול לתת לך תשובה מה כן מה לא אפחד פה לא רופא תשאל רופא אל תקשיב למה שהחברה יגידו פה(אם כל הכבוד)לא משחקים עם הבריאות..... ....וגם אל תסתמך על כאלה "שזה קרה להם"כי אצל כל אחד זה שונה |
אהלן,
שבר בצלע היא באמת פציעה טורדנית - כי בניגוד לשברים במיקומים אחרים בגופינו - כאן לא ניתן לקבע ולמנוע תזוזה , על אחת כמה וכמה בגלל שהצלעות משמשות אותנו כעזר לנשימה. יש צורך בזמן החלמה מספק שיכול לערוך מספר חודשים עם חזרה צבוקרת לפעילות.. אני לא יודע כמה נחת ועד כמה ההחלמה אפקטיבית, ולכן אני מציע שתתייעץ עם רופא המשפחה, תבקש גם צילום ובאם תרצה אוכל לייעץ לך בהמשך.. תרגיש טוב.. עופר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ