![]() |
יד קדמית, מוט או משקולות?
כשאני מתאמן על היד קדמית מה יותר עדיף? משקולות או עם מוט w?
או שזה לא משנה כל כך? ובמוט w, יש הבדל אם אני מרים את המוט בצורה רחבה או צרה? |
עדיף עם מוט אולימפי. או מוט ישר. הרבה לא יודעים אבל מוט w זה סתם חרתא אם אתה רוצה לעבוד עם זה על יד קדמית. (מצד שני מאוד מומלץ להשתמש בו בלחיצה צרפתית). מה שקורה במוט w זה שהאמות לא לגמרי ישרות, הם טיפה בזווית ולכן זאת עבודה פחות יעילה.
דרך עגב בספר של מארק ריפטו על התכנית ss מוסבר על תרגילי עזר ולמה צריך להשתמש במוט אולימפי לכפיפות מרפקים. אתה יכול להוריד אותו מהאינטרנט ולקרוא (תחפש בגוגל). יעזור לך מאוד. |
ועד שאלה...
שאני עושה מקבילים אני מרגיש מין כאב חזק באמצע החזה, זה אמור להיות ככה או שאני צריך להפסיק עם התרגיל הזה? |
זה יעבור, מניסיון.
|
יעבור שמעתי מחבר שהיה לו את זה וזהו עבר ..
לי עצמי לא היה במקבלים .. ובקשר למשקולות והמוט המאמן שלי (יאיר) אמר לי לא משנה לי מה תעשה מוט או משקולות ולדעתי משקולות זה תרגיל מבודד (תקנו אותי עם אני טועה!!!!) .. |
ציטוט:
|
לא , כי פעם עשיתי לחיצת חזה עליון עם דאמבלים שאלתי מישהו מהמכון מה יותר טוב לחיצת חזה עליון עם דאמבלים או עם מוט ? הוא אמר לי משקולות כי זה תרגיל מבודד ..
ומאז אני חושב שכל תרגיל עם משקולות הוא נקרא תרגיל מבודד ! |
ציטוט:
ויש תרגיל מורכב- רב מפרקי לדוג לחיצה מעל הראש אין שום קשר עם אתה מבצע אותו בדאמבלים,מוט או מכונות. |
טל הכל בסדר?
|
האם הזכרת פה תרגיל מבודד ?
|
ציטוט:
|
טל היום במצב רוח טוב מעניין מה קרה..
|
ציטוט:
|
חחחחח התחלת להזיז תתחת מה קרה אירובי אתה בחיטוב? :p
|
ציטוט:
עכשיו אני אנצל אותך קצת שאתה רגוע כזה ואבקש ממך אם אתה יכול לבדדוק לי אם הכל בסדר בתפריט שפירסמתי בתזונה ותוספים;) |
ציטוט:
|
:):):):) תראה איך כולם מרוצים..
אה ויפה בהצלחה בצה"ל... תעדכן קצת לאן אתה מתגייס וכו'... |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצב רוח טוב הוא כן :p
|
:):):):) הלוואי כל יום תעשה אירובי ובהצלחה בצה"ל
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ