![]() |
תחושת כבדות
אני בחיטוב, ואני פשוט מרגיש כאילו אני צריך לשירותים אני נכנס לא יוצא כלום או במקרה הטוב ממש ממש ממש בקטנה
אני נמצא על 26 גרם סיבים תזונתיים נמאס לי מהתחושה הזאתת מה עושים.? |
זה משתנה מאדם לאדם... לי זה יוצר תחושת בטן לא טובה ואני חייב לרוץ לשירותים כדי לשל**
|
ציטוט:
ואלדר אני לא רוצה שאתה תעוף פשוט סתם הייתה מרגיז אותי עם חלק מהתגוובות שלך והייתי עצבני באותו רגע ששמתי את החתימה בכל זאתת אני עצבניי על 40 גרם פחמימה :p מצטער ומקווה שלא נפגעת או משהו |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני כל כך שונא את החיטוב הזה!! ועכשיו אמרו לי להתחיל מסה. ועוד מעט קיץ אני כבר לא יודע מה לעשות |
ציטוט:
אבל לפי התמונות שפירסמת ולפי עצות של מומחים ולפי ידע אישי ברגע שתתחיל מסה גם אם תעלה קצת באחוז שומן אתה תראה הרבה הרבה יותר חטוב והשומן פחות יפריע לך. מה גם תמיד אפשר ללבוש סווטצ'ר בחופש הגדול ולהגיד שאתה אנמי או משהו :) ובקשר לתחושת כבדות תשתה הרבה מים ותנסה להוסיף לתפריט שלך שעועית תאמין לי זה עושה פלאים. |
אני לא יכול יותר עם התחושה הזאת
יש איזה משהו שיגרום לי להוציא הכל?? אמרו לי שתתיבטי יעזור לי.. כדאי..? |
זה כבר גובל בהתנגות של "דוגמנית" אנורקסית!
|
ציטוט:
על אחריותך |
ציטוט:
מה הקשר דוגמנית אנורקסית מה אתה מזיין בשכלל בשביל אני חושב על זה בשביל להתרוקן ואם ביומיים הקרובים אני לא יכנס זה יהיה בעיה ואני יקח את זה למרות החומרים המשלשלים ... נקווה שזה לא ישלשל יותר מדי |
ציטוט:
זה כולה תה אחי והוא יגרום לך לשילשול אבל לפחות הכל יצא.. אני מקווה |
ציטוט:
הבעיה שאחרי שתיראה כמה קילו זה "הוריד" לך, אתה תירצה להמשיך אם זה . ( מניסיון) . חוץ מזה לא אמרתה שאתה מתחיל מסה? זה בדיוק הזמן לצאת לתפריט ניטראלי... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ