![]() |
לד"ר בעיות ברב הגוף:s
לד"ר שלום
אני בן 17 עוד חודשיים הייתי מאתמן לנפי שנה במכון כושר התאמנתי כ3 חודשים ולפני כן גם התאמנתי בקארטה בתקופה ההיא עדו אל היו לי פצעיות ממש מכל אופן בשנה האחרונה כלא משמ התמאנתי במסגרת הייתי מתאמן הרבה בחוץ עם חבירם ומפסיק ושוב מתחיל וכבר אז היו לי בעיות בברכיים כל פעםש הייתי רץ היה כואב לי קצת ועובר... עוד באותה תקופה הלכתי לאורטופד והוא עשה בדיקה של כמה דקות שאל אם כואב ואמרתי שלא(כי לא כאב באותו הרגע) בלי לשקול יותר מדי הוא החליט שיאן לי כלום ואני צריך להפסיק לשבועים וזהו ואז הפסקתי לחודש וחזרתי אילו ושוב אותו הדבר והוא אמר שאין לי כלום ורשם לי תחבושת לספורטאים משהו שעולה כ500 ש"ח לתחבושת כמובן שלא קניתי אותה ולאחר מכן גם הפסקתי להיתאמן מסיבות אישיות יותר.. עכשיו לפני כחודשיים חזרתי להיתאמן באופן רציני ואינטנסיבי במכון כושר והמאמן שלי רשם לי תוכנית abc(3-4 פעמים בשבוע) על מנת לצבור מסת שריר הכל היה נחמד עד שלפני חודש אחרי חודש טוב של אימונים ללא כאבים התחילו לי הדברים הבאים: 1.בתרגילים עם לחץ על המרפק כמו "לחיצה צרפתית" כאב לי המרפק 2.הכפתיים שלי שתמיד ידעתי שהיו חלשות וקטנות יחסית לגוף התחילו פשוט לעשות "קליקים" כל הזמן ועד עכשיו כל תנועה או סיבוב של הכתף פשוט המון קליקים וגם כאבים בתרגילים כמו לחיצת חזה ותרגילים לכתפיים כמובן. 3.כאבים בצידי הברכיים בעיקר לפעמים גם כשאני בכלל לא מתאמן כמובן שנחתי שבוע וחצי ובשבוע הזה הלכתי לארטופד ושוב אמרתי לו על כל אלו הוא טען אחרי 2 דקות של בדיקה שאין לי שום דבר והקליקים שהתחילו זה טבעי ואם לא כאב לי כרגע "סתם ככה" אז הכל בסדר רק להוריד באינטנסיביות של האימון. היום חזרתי להיתאמן ושוב כאבי כתפיים וברכים אחרי ריצה קצרה של חימום אני כבר לא יודע מה לחשוב האם זו דלקת? שחיכה בסחוס? בעיות בגידים/מפרקים? אני ממש אשמח לעזרה זה פשוט מוריד את כל המוטבציה להתאמן תודה רבה ומצטער על האורך פשוט רציתי להיות כמה שיותר מדויק. |
הקליקים האלה אם אני לא טועה זה באמת כלום, זה מעיד על התפוצצות של בועת נוזל או אוויר לא בטוח...
ותחליף רופא מקסימום לך לרופא ספורט |
כן אבלז ה אל הקליקים זה הכאבים בברכיים וכתפיים ואני אשמח עם הד"ר יענה לי על הכל ואין יל משגו איפה אני מוצא עכשיו רופא ספורט
|
שלום,
כאבי הברכיים יכולים לנבוע ממספר סיבות ולכן חשוב לי לראות את הברכיים שלך במצב סטטי ובתנועה על מנת להתרשם גם מעבודת ותיאום השרירים באזור. לגבי הכאבים במרפקים - ראשית נסה להדגיש מעט פחות את הצמדת הרפקים ושים לב האם לא הגזמת עם המשקלים... לגבי הכתפיים - רבים המקרים שהקלילקים האלו הם חיכוך של גיד על-גבי עצם, שנובע מתיזמון לקוי בכיווץ השרירים באזור, דבר שניתן לשפר - בייחוד באם עדיין אין כאב אקוטי ע"י חינוך נכון יותר של עבודת שרירים. ממליץ לך לבוא לבדיקה כללית לשם תיקון יציבתי והקניית כלים לעבודה נכונה ובעיקר באלמנט מניעתי - של פציעות לא רצויות בעתיד. בברכה, עופר |
אשמח מאד לקבל עזרה ולעבור בדיקה אצלך
רק היכן אני יכול לברר בקשר לתשלום, מיקום וכו'? |
צור איתי קשר במייל או בנייד (רשום בתחתית) ונקבע מועד לפגישת ייעוץ.
תהיה בקשר, עופר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ