![]() |
חיילים בלבד
אני מתגייס עד חודשים ורציתי
לדעת אם יש פה חיילים שמתאמנים ? איך יוצא לכם להתאמן? גובנקים או קרבים?:confused: ואיך לעזעזאל שומר על תזונה נכונה אל כל השמן הזה וכל הגנפוד^_^ |
מתאמן כל יום כמעט במכון בבסיס ,רמת דוד
אוכל יש בשפע כי אני טבח |
לאן אתה מתגייס
|
טבח איזה חיים דבש... אתה יודע כמה שמן את שופכים לכל אוכל ^_^
אם מתגייס לחייל אוור נקווה ליפול אל בסיס טוב בעזרת השם |
אם אתה טבח אין לך מה לדאוג בקשר לאימונים
רק אל תירק באוכל :mad: ;) |
אם אתה טבח תכין לעצמך אוכל מה הבעיה?
|
אההה מה זה טבחח אני לא טבח.. כתבתי שאני מתגיס לחיל אור
|
חייל האוויר זה גם דבש
|
אני חייל אחי עושה יומיות לוקח איתי אוכל לבסיס ומתאמן אחרי צהריים...
רק לא אוכל תאוכל של הבסיס כי יש מלא שמן |
ציטוט:
תלוי על איפה אתה נופל ואיזה תפקיד דגש ענק על איזה תפקיד אתה נופל |
הנדסי אני הולך לטחון 11 3
|
ציטוט:
אבל תקווה להגיע לבסיס סבבה. אחרי הכל חייל האוויר-אם נפלת על בסיס אעש חייך דבש. |
ציטוט:
פה אתה טועה עדיף כמובן בסיס טוב אבל אם התפקיד ממש חרא אז נדפקת למי יש זמן וחשק ללכת למכון או בריכה אחרי יום עבודה מעייף ויותר נכון 11 ימים מעייפים אם כבר בסיס של חיל האויר עם תנאים מעולים אז כדאי נבטים או רמון או חצרים,אפילו שכולם חור אבל אחלה בסיסים |
ציטוט:
סתם לדוגמא, בטירונות ירדתי ב-3 שבועות 7 ק"ג.. אפשר בכל מקום לשמור תזונה הכל זה עניין של אופי ובנוגע לאימונים זה דבר אחרי לגמרי. |
מתאמן במכון 4 אימונים (חיל האויר) תזונה קצת בעיה אבל תמיד יש חדר אוכל שאפשר לקחת משמה קוט'ג\סקי...קיצר מי שרוצה יכול הכל שאלה רצון....
|
ציטוט:
מתאמן 3 פעמים בשבוע בחדכ"ש בעיר אוכל משהו כמו 3 מנות צהורים ולוקח עוד לערב מהפתיה |
אם אתה ג'ובניק אתה תסתדר
אם אתה קרבי אתה בכלל לא תסתדר ותצטרך להתרגל לזה. |
אמממ האמת אם רוצים זו לא ממש בעיה
ברור שזה לא אופטימלי כמו בבית אבל כל שבוע תיקח איתך 200-300 גרם שקדים 500 גרם טחינה כמה חבילות של פרכיות אורז 3-4 קילו שיבולת שועל 10-20 קופסאות טונה 10-20 סקופים של חלבון 5-10 קופסאות סרדינים קופסא של קורנפלקס שאתה אוהב וכיכר-2 של לחם מחיטה מלאה וחצי קילו סוכר ענבים זה מה שאני עושה פשוט |
עוד תיק יעני בנוסף לקיטבג של שבוע
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ