![]() |
שאלה,מה ההיתרונות של לעשות 3 סטים רצוף עם פירמידה?
אוקיי ראיתי שיש מתאמנים ברמה גבוהה שעושים 3 סטים שכל סט הם לא נחים רק מורידים משקל מה ההיתרונות של זה?
|
מיותר ביותר אם אתה לא על חומרים...
וקוראים לזה טריפל סט... זה טוב רק אם אתה רוצה לראות איך הבייספס שלך כשהוא מפומפם |
ציטוט:
דרופסט |
ציטוט:
ואם אני עושה דרופ סט לחזה אז אני אראה את הבייספס שלי מתפמפם גם כן? חלאס שטויות |
ציטוט:
|
דרופ סט- לא יעיל .
הסיבה היחידה יכולה להיות לחסוך בזמ ולהחשיב את זה בתור כמה סטים, אותו חרא כמו הסופר סט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחת הסיבות שמתאמנים עושים דרופ סטים זה כי הם רוצים טיפה יותר לגוון את סגנון האימון שלהם.
כמו למשל בתכנית p/rr/s בשלב ה-shok עושים 2 סופר סטים ואז דרופסט. הכל כדי לגוון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הייתי עושה גם דרופ סטים ועבד עליי מצוין. אבל אל תשכח שמאימונים כאלה עם דרופ סטיפ וטריפל סטים קשה להתאושש, וזה לא מתאים לכל מתאמן . חבר שלי שהיה מאמן במכון שהתאמנתי בו מצא שהדרך היעילה ביותר לפתח את הגוף שלו היא בהפרדה. ממש הוא הפריד כל שריר יום חזה, גב, כתף,ארבע ראשי,האמסטרינג ,ידיים וכו'.... והבן אדם מפחיד! גדל בצורה מדהימה והוא טבעי!!! אלא אם כן אבקת "ניפוח" נחשבת לא טבעי כמו שרב המפגרים אומרים חחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
דרופ סט יכול להמשך ל10000 הורדות משקל גם זה עדיין נחשב דרופ |
ציטוט:
|
ציטוט:
היפרטרופי אנחנו מדברים פה בכללי, לצרכי האוכלוסיה פה זה מיותר |
לא משנה
|
ציטוט:
אתה צודק, שעושים pros & cons של פאוורקלין לצרכי פיתוח גוף, מיותר לגמרי לא מבין על מה הציניות |
עזוב, זה סתם יפתח פה דיונים חסרי תועלת, אז אין כבר טעם :p
|
הבעיה בדרופ סט הוא לא מעצם זה שהוא דרופ סט, אלא מהעובדה שאנשים שבקושי מרימים חצי שקית פיצוחים מתחילים לעשות דברים שלא מתאימים להם בגלל שהם ראו את זה באיזשהו סרטון, ולעומת זאת אם הם היו משקיעים את המאמצים שלהם בלהעלות את המשקל על המוט במקום הדרופ סט הם היו רואים תוצאות יותר משמעותיות.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ