![]() |
צריך את העזרה שלכם דחוף
זה אולי לא קשור לפה אבל אני מתאמן וכל מי שפה מבין בגוף
אז ככה אני מאוד נמוך אני בן 15 וחצי ואני מטר 64 וזה מאוד מאוד מציק לי אז הלכתי לרופא והיא אמרה לי שיש זריקה הורמון גדילה שמגביה אותך ב5 ס"מ פחות או יותר וזה בא לי מממממש טוב עכשיו היא אמרה שנותנים את זה לילדים יותר נמוכים ואני ממש לא נמוך ואני התעקשתי שאני כן אז היא אמרה שאם אני לא יגבהה בעוד 4 חודשיים מעכשיו אני ילך עליה שוב ונראה מה אנחנו עושים אני בטוח שיש פה מישהו ששמע על זה או אפילו השתמש בזה מה אתם אומרים? |
דבר ראשון אתה לא כזה נמוך כמו שאתה חושב.
ההמוצע לגברים אם אני לא טועה זה מטר 70 (תקנו אותי אם אני טועה). דבר שני,אתה כולה בן 15 וחצי יש לך עוד כמה שנים טובות לגבוה. |
מה הגובה של כל אחד מההורים שלך?
|
חחח,אין לך שום בעיית גדילה.
1.60 לגיל שלך זה לא נמוך,מלא ילדים בגיל הזה בגובה הזה,מה גם שיש קשר הדוק לגובה של ההורים. גם אני בגילך הייתי בגובה הזה,לא שעכשיו אני גבוה,אבל אתה תגבה. הורמון גדילה נותנים רק במקרים קיצוניים. |
אבא שלי מטר 68 ואמא שלי מטר 67
וזה עדיין חשוב לי לגבוה ממש בא לי להגיע למטר 75-80 זה פשוט סוס להיות בכזה גובה |
ציטוט:
ואולי אולי אולי אולי במקרה נדיר תגיע ל75...אבל כמעט בטוח שלא תתחיל להתרגל לרעיון ולמצוא את היתרונות בלהיות בגובה הזה אל תתבאס אחי ככה יותר קל לפתח גוף :) |
בן 17 167
הורים קטנים... |
האמת שאני גם מבין אותך קצת,אני מטר 75 כבר שנה וחצי ולא זז מזה. אני רוצה 180..
|
ציטוט:
playboyx, יכול להיות שאם יש לך קרובי משפחה גבוהים אתה גם תגבה. כעקרון לפי כל מה שראיתי רוב הבנים בסוף יותר גבוהים משני ההורים שלהם. כלומר, יכול להיות אתה תעקוף את המטר 68. למשל אמא שלי היא 165 ואבא שלי 175 ואני 182 (ונשאר לי עוד כמה שנים עד שאני יעצור בגביהה). אתה עוד תגבה, אל תדאג. :1: (רואה hypertrophy, ככה מעודדים אנשים) :king: |
אני מבין את מה שאתם אומרים כי בעקרון גם הרופא אמרה לי את אותם הדברים
אבל אני רוצה עדיין לגבוהה ויש לי שני דודים וסבא מטר 80 אבל אני בטוח שלא קיבלתי אותם אחרת הייתי יותר גבוה עכשיו אתם אומרים שווה לי לקחת את הזריקה הזאת? |
ציטוט:
מה לעשות לא תמיד מקבלים את מה שרוצים. הזריקה הזאת לא תעזור הרבה אם בכלל,ותופעות הלוואי כנראה יעפילו על היתרונות(אם בכלל יהיו). חוץ מזה שיש לך עוד 5-6 שנים לגבוה אז תרגע. בגילך הייתי 1.60 ועכשיו אני 1.78 |
תתאמן חזק תישן הרבה ותאכל כמו שצריך
תחכה כמה שנים..ויהיה טוב הגובה שלך סבבה לגיל 15 |
מה זה אני גמד 1.61 וההורים שלי אואוו
אבא - 1.92 אמא - 179 .. גבוהים יחסית .. |
ציטוט:
|
אהה גם שכחתי להגיד שיש עוד דבר מסוים שמשפיע על הגביהה.
יש במהלך החיים שני התפרצויות גדילה רציניות אחת בגיל 6~7 עוד אחת בגיל 12~15 בערך. עכשיו בזמנים האלא מי שלא מקפיד על תזונה נכונה ושינה טובה לא יצליח לנצל את פוטנציאל הגביהה המלא שלו. ואחר כך כבר שום דבר לא יעזור גם אם תשנו טוב וגם אם תאכלו טוב. אתם תגבהו אבל לא כמו בהתפרצויות גדילה האלו. אז יכול להיות שכשהיו לך את התפרצויות הגדילה האלו לא הקפדתה על תזונה ושינה טובה. |
ציטוט:
גם לי יש דודים 1.80 ואף 1.85,אבל החיים לא תמיד הוגנים. |
טוב נראה לי אני יקח את הזריקה הזאת
ומי שאמר שהיא לא עוזרת היא עוזרת מאוד יש מצב שהיתה אני יגיע ל175 |
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה שאני לא מאמין שהרופא עד כדי כך יהיה טיפש כדי לתת לך אותה. |
ציטוט:
בוא אני יביא דוגמה: תיקח ילד שאמורה להיות לו התפרצות גדילה בגיל מסוים ואל תאכיל אותו טוב ותגיד לו שישן רק 3 שעות, וכשההתפרצות תעבור שיחזור לסגנון חיים רגיל. עכשיו תיקח עוד ילד שני שהוא כבר עבר את ההתפרצות גדילה שלו ואל תאכיל טוב אותו ותגיד לו שישן 3 שעות. תיקח ילד שלישי שעוד לא עבר התפרצות גדילה תגיד לו לאכול לא טוב ולישון 3 שעות, אבל ברגע שהוא יגיע להתפרצות גדילה שלו שיחזור לסגנון חיים בריא. עכשיו בוא אני אשאל אותך (בתנאי ששלושת הילדים האלו לגמרי זהים והתפרצות הגדילה שלהם אמורה להתרחש בגיל 12) מי אתה חושב שאהיה הכי נמוך? בוא אני יענה במקומך, הכי נמוך אהיה הילד הראשון. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ