![]() |
רכשתי קריאטין כאן באתר - אם מה משלבים אותו?
רכשתי ממש הרגע קריאטין מהאתר :
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 אני מחכה לאישור סופי של ההזמנה ולהגעתה.. כעת השאלה שלי היא - עם מה כדאי לאכול אותו? |
הגבלה של 7 תגובות בשביל לינק נו באמת חח
|
.....
|
......
|
........
|
סוכר ענבים+גיינר/אבקת חלבון.
בשביל אימון חזק:קריאטין+כאפה לעין/גק'ד+קופאין=מעיף לך תתחת |
ציטוט:
5 גרם קפה נמס+5 גרם קריאטין+300 מ"ל מים. עושה את האפקט?<!.. לשואל הפוסט,ניתן לצרוך את המוצר גם ללא כלום,קראטין ומים זהו!. אני אישית מערבב את זה לפעמים עם השיק חלבון או לפעמים סתם מתרפק על זה עם איזה תפוח. |
ציטוט:
לפותח האשכול נתתי לך הצעות לשיפור האימון לא רק עם קריאטין, אם אתה רוצה קריאטין וזהו קח אותו עם מים וסוכר ענבים (לא חובה) ישפר לך את הקליטה שלו.. |
עדן למה אתה מדבר פה על דברים לא חוקיים אפשר לדעת??
|
ציטוט:
|
לא חוקי פה בארץ בחו"ל אתה קונה את זה חופשי....
אבל אם אסור אני לא יזכיר את זה שוב אהה דרך אגב אם למישהו יש מדריך לייבוש שישים פה או בפוסט שלי בתפריט. תודה^^ |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחח ווואייי יאיר הרגת אותי, "בשביל אימון חזק:קריאטין+כאפה לעין/גק'ד+קופאין=מעיף לך תתחת"
|
תשלב את הקריאטין עם אימונים ויהיה טוב.
|
קריאטין הולך עם מיץ תפוזים?
זה לא גורם להורדת האפקט או הספיגה שלו? |
ציטוט:
הטענה הזאת נדחתה עצם העובדה שבקיבה רמת החומציות (ph) הרבה יותר גבוהה מאשר במיץ תפוזים למשל, אבל עדיין קריאטין,לכל הדעות והמחקרים, משפיע. מכאן נובע בעצם שאם קריאטין נספג בקיבה אז הוא גם ייספג בחומציות של המיץ תפוזים. לעומת זאת אני לא יודע לגבי כמה זמן כדאי שהקריאטין יישב בתוך המיץ, אני באמת לא יודע, ולכן עדיף לערבב ולשתות מיד, או עם מים או עם מיץ. כמובן שרצוי לשלב את הקריאטין עם הרבה אוכל וכמה שיותר ברזלים על המוט. |
כן, תיארתי לעצמי שזאת התשובה. תודה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ