![]() |
מה אתם אומרים על התפריט , שיפרתי אותו רצח!
כמו שאתם יודעים פירסמתי הודעה עם התפריט שלי שהוא היה דל קלוריות ..
הוספתי כמה שינויים אולי לא הכי טובים אבל זה בסדר ---------------------------------------------------------- נתונים : גיל : 13.5 גובה : 1.61 משקל : 54.5 שקילה אתמול אחוזי שומן : 12-13% ---------------------------------------------------------- שינויים שחלו : התווסף פרוסה עם גבנ"צ + מרגרינה (בכמות קטנה) . חטיף אנרג'י בנוסף לבמבה לפני שינה . ---------------------------------------------------------- הערות : הבמבה לדעתי היא חטיף מזין ובכלל החטיף אנרג'י , במבה מכילה מלא סוגים של ויטמנים , כמו נכבדת של קלוריות (לצורך עליה במסה) , ופחמימות . הערות על במבה התקבלו בברכה אבל זוהי דעתי בלבד .. ---------------------------------------------------------- תפריט : ארוחות בוקר : 7:30 – כוס קורנפלקס + כוס חלב 3% . 10:00 – 2 פרוסות לחם שיפון + 2 כפות חמאת בוטנים . ארוחת ביניים : 12:30 – 14:00 – פיתה + חומוס . 2 כוסות חלב 3% + 3 כפות אבקת "שוקולית" . 14:40 – תפוח עץ עם קליפה 15:30 – 16:00 – אימון 17:15 – 17:30 – אחרי אימון . 200 גרם חזה עוף מטוגן בשמן זית + לחמניית דגנים (לחמניית חיטה מלאה) ארוחות ערב : 18:40 – 2 פרוסות לחם שיפון + גבנ"צ פרוסה אחת + מרגרינה כפית . 20:00 – 2 כוסות אורז לבן מבושל . 20:30 – מלפפון + עגבניה בצלחת (לא סלט) . ממש לפני שינה : חטיף במבה "אסם" . חטיף אנרגיה אנרג'י שוקולד אגוזים . ערכים תזונתיים : קלוריות :2714 קלוריות בלבד . פחמימות : 318 גרם פחמימות בלבד . חלבון : 129 גרם חלבון בלבד . שומן : 89 גרם שומן בלבד . שומן רווי : 26 גרם שומן רווי בלבד . סיבים תזונתיים : 35.6 גרם סיבים תזונתיים בלבד . ---------------------------------------------------------- הערות יתקבלו בברכה , אלדר . |
ארוחות בוקר :
7:30 – קורנפלקס (תאכל כמה שבא לך) + ליטר חלב 3% . 10:00 – 2 פרוסות לחם + 2 כפות חמאת בוטנים . ארוחת ביניים : 12:30 – 14:00 – אם אתה לא בבצפר: 200 גרם חזה עוף+250 גרם פחמימות מורכבות 14:40 – תפוח עץ עם קליפה 15:30 – 16:00 – אימון 17:15 – 17:30 – אחרי אימון . ארוחות ערב :טונה! +כף שמן זית 18:40 – 2 פרוסות לחם + גבנ"צ 3-4 פרוסות+ מרגרינה כפית ./לחם +קוטג'/טונה/חביתה מ-5-6 ביצים 3 צהובים 20:00 – 2 כוסות אורז לבן מבושל .+ליטר חלב 20:30 – מלפפון + עגבניה בצלחת (לא סלט) . ממש לפני שינה : שייק נחמד: ש"ש כוס 2 יופליי 200 גרם פירות כף חמאת בוטנים חלב לערבבבבבבבב ולשתות בכיף! (אם אתה רוצה אתה יכול לשמור לך חצי ליטר חלב מהארוחה ב-20:00 ולשתות יחד עם השייק אם אתה רוצה קצת יותר קלוריות בתפריט זה יהיה טוב ככה) מקווה שתתיחס לכך ברצינות! אין מה לעשות זה הרבה, אבל אל תשכח שכדי לגדול חייבים לאכול במיוחד עם משקל כמו שלך! |
רעיון נחמד , אבל מה אתה אומר על התפריט שבניתי החדש ?
|
נראה לי שהוא תיקן לך את התפריט...הוא לא סתם פירסם תפריט חדש....
|
ערכים:
סה"כ קלוריות: 5550 קלוריות סה"כ חלבון: 295.9 גרם סה"כ שומן: 189 גרם סה"כ פחמימות: 661.8 גרם סה"כ כולסטרול: 459.6 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 14.7 גרם אפילו יצא הרבה, אתה יכול להוריד לך איזה ארוחה (חלב תשאיר!) תשר על סביבות ה-4500-5000 ככה תגדל טוב... בכללי גיינר יעזור לך והמון כי זה המון אוכל... אם אתה רוצה לקחת גיינר אני יבנה לך תפריט קצת יותר טוב (אני פשוט ממהר לכן תיקנתי מהדף שלך) אבל כך צריך להיראות בערך התפריט שלך ללא גיינר. |
בתפריט החדש שבנית לא תתקדם כל כך רחוק... אתה צריך לאכול (והרבה!) בשביל לגדול, אין לך נטייה להשמנה אז בשביל לגדול אתה תצטרך לאכול!
גיינר יעזור מאוד! ד"א תתאמן ss, יעזור המון! |
שאלת את השאלה הזאת כ"כ הרבה פעמים, כ"כ הרבה פוסטים מפגרים, אין לי כוונה לפגוע בך, אבל עם כל הכבוד אתה פשוט מוציא את עצמך מטומטם יותר ויותר מפעם לפעם.
אתה בן 14, שוקל 50 קילו, פשוט תאכל, תספור את החלבון שיהיה לך מספיק לפחות במינימום, את השאר אל תשאיר בחישובים פשוט תטחן ותתאמן חזק, אני לא מבין איפה ההנאה בחיים של ילד בן 14 שנכנס למשטר וסופר קלוריות במלפפון או בחטיף אנרג'י... תאכל 3-4 ארוחות מוצקות ביום שיכניסו לך את רוב הערכים שאתה צריך, חוץ מהארוחות הבסיסיות האלה פשוט תאכל מה שבאלך.. במבה עמבה מזה משנה. תפסיק להיות טמבל ותתחיל להקשיב אם אתה באמת רוצה להתקדם. |
אחי לדעתי הנתונים פה מאוד מאוד מוגזמים ..
לא שאני לא יכול לאכול את זה אבל זה מאוד מאוד מוגזם לדעתי .. 5550 קלוריות ? מוגזם לדעתי גם 295 גרם חלבון .. |
ציטוט:
ובוא אני יביא לך את עצמי כדוגמא: אפילו אם הייתי שחיף מת לא הייתי אוכל בחופשיות ללא מסגרת תפריט, כי את זה אני אוהב וככה אני אוהב, למה? שריטה אישית. לא כל אנשים אוהבים לדחוף כמה אוכל שבא להם ביום, יש כאלה שאוהבים מסגרת מסוימת. |
ציטוט:
סתכל בתפריטים שלי ושל עוד כמה פה... אני אוכל קרוב ל-4000 קלוריות. אמרתי לך שיצא לי כנראה קצת מוגזם אבל מ-4500 קלוריות אתה לא צריך לרדת! בשביל לגדול אתה חייב לאכול! |
ציטוט:
אני לא נכנס לתפריט כי אין לי זמן לחפור בזה אבל לא צריך להיות מומחה כדי להבין שזה יותר מידי בכל אופן לבחור השני בפוסט-תראה יש ילדים שפשוט לא אוהבים או לא זוכרים לאכול [הלוואי ובגילו הייתה לי הבעיה הזאת] ובגלל זה הם צריכים תפריט אל תשלול סתם חמוד |
ציטוט:
|
אז שייכנס למסגרת ושיהיה לו בכיף, כתבתי בהתחלה שלא באתי לפגוע בו אישית, הוא שאל את השאלה הזאת כבר 54 פעמים רק בווריאציות שונות, התשובה תמיד אותה תשובה, תאכל=תגדל.
בגיל שלו לא צריך להכנס למשטר כזה, ראיתי הרבה שעשו את זה, זה פשוט לא דרך חיים נכונה ולפי מה שאני רואה הוא נכנס לזה יותר מדי, כתבתי שהוא צריך 3-4 ארוחות בסיסיות קבועות, לא מתווכח, אבל חישובים של מלפפון וחטיף פה ושם זה לא נכון, במיוחד לא בגיל שלו. אני יכול להגיד לך מנסיון כאחד שעבר אנורקסיה בגיל שלו בערך עד גיל 16 ואני מכיר עוד 3 אנשים כמוני, כשנכנסים לפנאטיות הזאת בגיל שלו, יש סיכוי טוב שהוא סתם יתחיל לאכול סרטים ולדלג באמת על ההנאות האמיתיות. שיקח את זה לאן שהוא רוצה |
ציטוט:
פשוט לא שיניתי כל כך את התפריט ועבדתי עם מה שיש לבינתיים כי אני חייב ללכת עוד מעט... בערב אני יישב עליו ויפרסם תפריט יותר טוב. בכללי נתתי לו רעיון איך תפריט צריך להיות ולא ה-דיאטה הזאת שהוא פירסם. |
ד"א התפריט של חבר שלך שפירסמת יכול להתאים לך הערכים שם טובים למשקל שלך.. פשוט תוסיף איזה ליטר-חצי ליטר חלב 3% וזה יהיה סבבה
|
אל תגזים עדן , ותודה רבה .
אבל אני שורף 1500 קלוריות ביממה במנוחה מוחלטת נגיד תוסיף עוד 300 קלוריות לשריפה .. 1800 קלוריות יש לי עודף בכמעט ב1000 קלוריות עודף ממה שאני צריך + התפריט לא כולל את כל הנשנושים מהצד , את כל הכמעט 400 קלוריות שבאות מהקולה ביום + את כל הקטשופ שאני שם ביחד על החזה עוף + התבלינים על האוכל (לא משמעותי אבל עדיין) + לפעמים אני קונה בגט של נקניקיה אצל הקיוסק בבצפר בנוסף לתפריט + לפעמים ברד בבצפר (לא משמעותי) + חטיפים פה ושם . חח :d וירקות גם על פני כל היום .. לא שללתי אותך רק הסברתי כמה אני אוכל חוץ מהתפריט וכל זה .. ואני מעריך את זה שתיקנת לי תפריט והשקעת קצת .. אבל לדעתי לא צריך יותר מדי קלוריות , אני חושב שבערך עם כל מה שהסברתי לך פה,הקלוריות עולות לפחות ל3200 בערך לפחות .. אז יש לי שאלה האם בנוסף לכל זה זה בסדר ? |
קולה-תעיף מהתפריט שלך.
קטשופ תעזוב בצד זה תוספת לכיף תאכל ארוחה מהבית עזוב אוכל בבצפר. חטיפים זה לכיף שלך. אתה לא צריך להוסיף כל פירור שאתה אוכל, תאכל וזהו! 4000 קלוריות יתאימו לך, ץשכח מהbmr bmi וכל החארטה הזאת, תאכל וזהו! תהנה במסה כמה שאתה יכול כי בחיטוב סובלים. ואני עוד מעט בחיטוב לצערי :( |
ציטוט:
|
436371496 , וואלה אתה אחלה גבר עדן תודה רבה אני ישמח !
|
תחבר זריז...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ