![]() |
התייעצות עם חברי הפורום - הכנסו בבקשה
מה המצב חברים? טוב אז ככה בחצי שנה האחרונה הייתי עובד בתוכנית abc ארבע פעמים בשבוע... כאשר האימון האחרון בשבוע הוא a ובשבוע לאחר מכן b ואז c וחוזר חלילה..
ההתקדמות הייתה מצוינת..2 שרירים באימון בעצימות גבוהה..העלייה במשקלים גם היא באה במהירות.. מכיוון שהרגשתי שמיציתי את עצמי החלטתי לעבור לתוכנית עם תדירות גבוהה יותר..כמו ab ארבע פעמים בשבוע... Ab מנוחה ab, מנוחה,מנוחה. הדיעות לגבי החלוקה הן מגוונות...החלטתי לנסות אימון a: חזה כתפיים ואחורית ואימון b: רגליים, גב וקדמית . כאשר עבדתי בתוכנית הקודמת הייתי מרים משקלים מכובדים בכתפיים..שבאו אחרי רגליים..פשוט הייתי מחכה לכתפיים... ועכשיו כשאני מסיים חזה..אני בא לעשות כתפיים ואני מרגיש שהן חלשות פתאום..המשקלים ירדו בהרבה ואני מרגיש מן חוסר אנרגיה בכתפיים...כאילו משהו השתבש..אני מודע לזה שזה מושפע מאימון החזה שקדם להם.. מה עליי לעשות? איזו חלוקה הייתם ממליצים לי במקרה כזה ? תודה על העזרה. |
הייתי מנסה כתפיים גב וקדמית, חזה רגליים ואחורית
|
ייתכן אפשר לנסות..עוד תגובות חבר'ה ?
|
החלוקה שלי זו חזה אחורית ורגליים
כתפיים גב וקדמית בשבילי בינתיים הולך מצויין, |
אנחנו באותה סירה חחח החלוקה שלך מעולה לדעתי של הab לדעתי תשאיר אותה ככה מן הסתם אין כאן התנגשות שרירים ועדיף שככה... התוכנית לא מאפשרת לעבוד בעצימות כמו abc מן הסתם העקרון שלה זה יותר תדירות מאשר נפח ועצימות...ד.א כמה זמן היתה עם הabc?
|
לא צריך לשנות שום דבר, פשוט תקבל את זה כעובדה שלא תתאמן באותם משקלים שהיית מתאמן בכתפיים אחרי אימון חזה, אתה בא להתאמן או להיתלהב ממשקלים?
ולמה בכלל לשנות תכנית אם המשקלים המשיכו לעלות, ועוד במהירות? לא מבין את ההיגיון פה |
כי אני מרגיש בצורך להתאמן בתדירות יותר גבוהה מאשר שריר פעם בשבוע..
|
אני עושה בדיוק חלוקה כמו שלך וואלק עולה כל אימון במשקלים..
|
ציטוט:
For the novice everything work some things just work better then others ידידכם השמן מטקסס, מארק ריפטו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא אומר שזה יקדם אותי יותר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ