![]() |
איך התוכנית הזו?
אימון a
חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 10x3 לחיצת חזה במשקוליות בזווית 30 מעלות 12x3 פרפר במשקולות 3x12 יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד משקולות 3x8 כפיפות מרפקים במכשיר 3x10 רגליים- לחיצת רגליים כנגד מכונה 3x8 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3x12 כפיפות ברכיים כנגד מכונה 3x8 אימון b גב- מתח 3x10 פולי רחב לאחור 3x8 חתירה כנגד מכונה 3x12 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקוליות 3x12 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 3x10 משיכת כתפיים 3x8 יד אחורית- פשיטת מרפקים במכשיר פולי 4x10 בטן- 2 תרגילים שונים 3 סטים בכל תרגיל עד 15 חזרות אני חייל אז יותר מדי מכשירים אין בחדר כושר.. מה הייתם משנים בתוכנית? תודה! |
הפעם לפני שאני יתחיל להעיר הערות אני אשאל נתונים xp...
תביא נתונים: גובה: משקל: גיל: אחוז שומן: וותק באימונים: וכד'... |
גובה 1.75, משקל 65-70. התאמנתי בערך שנה לפני הגיוס, ובצבא התאמנתי אבל לא ברצינות ועכשיו רציתי לחזור לזה יותר ברצינות (הולך להתאמן 3 פעמים בשבוע).
|
בגלל שקיבלתי אזהרה בנוגע ל"שיגעון ה-ss", אני לא ימליץ לך על זה כי אתה מעוניין בתכנית ab רגילה.
רק שנייה אני הולך לשירותים להקיא... (בציניות) טוב. אז לעניינינו, לתכנית יש הרבה מאוד נפח. תעשה ככה: A: רגליים- סקוואט 5 סטים 8 חזרות חזה- בנץ' 3 סטים 6 חזרות פרפר 2 סטים 8 חזרות יד קידמית- תבחר תרגיל ותעשה 2 סטים 6~8 חזרות b: גב- דד ליפט סט אחד 5 חזרות פולי עליון 3 סטים 7 חזרות חתירה 2 סטים 6 חזרות כתפיים: מילטרי פרס 3 סטים 6 חזרות הרחקות לצדדים(או כל תרגיל מבודד אחר שבה לך) סט אחד 8 חזרות יד אחורית- תבחר איזה תרגיל שבה לך תעשה 2 סטים 6~8 חזרות בקשר לבטן תבחר תרגיל אחד ותעשה 2 סטים כל אימון אם בא לך (אפשר פחות) חשוב שלא תתחיל ממשקלים מקסימליים על מנת ליצור התקדמות לינארית. וכל אימון תעלה משקל בכל התרגילים. |
למה הנפח של התוכנית שלי לא טוב?
וביד קידמית, שני סטים של תרגיל אחד? זהו? |
אם אתה רוצה תעשה 3 סטים ליד קדמית למרות שזה לא כל כך יעזור... עדיף 2 סטים.
ובתכנית שלך שמתה 6 סטים ליד קדמית ו-9 סטים לכתף זה פשוט לא הגיוני |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ