![]() |
בקשה - תמונות מוטיבציה "אומנותיות" (לרקע)
היי כולם,
לא הייתי כאן חודשים, אני בספק אם מישהו זוכר אותי (מעולם לא הייתי פעיל במיוחד). בכל מקרה - הגיע הזמן להחליף רקע למחשב ובא לי קצת מוטיבציה. אני זוכר שבזמנו היו כמה אשכולות עם תמונות ברזולוציה גדולה שהן "אומנותיות" ומחדירות הרבה מוטיבציה (מהסגנון של Frank Mcgrath השחור-לבן). אז אממ .. אשמח אם תאספו לי כמה כאלה שאוכל לבחור. אגב - החיפוש בפורום דפוק, הוא כותב על כל דבר שהוא לא קיים .. :O תודה מראש. |
נקניק :-)
|
חחח יותם אני רואה אתה ממש פעיל פה מותק :)
|
www.bodybuilding.com/fun/wallpapers_full_archive.htm
|
*עכשיו אני סתם מספים*
|
כדי להגיע למספר הודעות נחמד
|
עוד אחת..
|
זהו..
|
ועכשיו פוסט ירידות על ביג באג מאחר והוא לא יכול להגיב כאן :) (אלא אם הוא חס וחלילה רוצה להרוס את המספר המדהים של ההודעות שלו)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ככה זה כשאתה ביג באג :d |
ציטוט:
לפותח האשכול חיפשתי בשבילך איזה 3 דקות תתמונות פרסמו פה כבר פשוט לב רחב יש לי כמה אני משקיע מהזמן שלי לא יאמן :D http://www.israelbody.com/showthread.php?t=61738 אי לא מצליח להעתיק תתמונות נדפק לי המקדלת אז קח הבאתי קישור לאשכול |
היי,
מצטער על האיחור הענק בתגובה - הייתי בצבא .. בכל מקרה - תודה רבה ! האתר הראשון ששמו פה (זה שהספים קצת) נחמד, אבל זה בעיקר תמונות בפוזות של גייז קצת (חוץ מתמונות בודדות). והתמונות של קאטלר חזקות ביותר, בעיקר הרביעית. אבל באופן כללי - אני לא מחפש סתם תמונות יפות של bb ענקיים, אלא משהו עם אלמנט נוסף (יכול להיות אפילו בלי תמונה שקשורה ישירות לbb, למשל התמונה של הסטייק והביצים מהסט של מקגרת') |
חפש תמונות "אומנותיות" של lucy pinder,אני מניאק אם זה לא מספיק מוטיבציה :)
|
שושנה?!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ