![]() |
שאלה בקשר לתכנית ab
רציתי לדעת איזה קבוצות שרירים מומלץ לעשות בa ובb (לא משנה באמת האות, הבנתם...) :)
|
הכי מומלץ זה a חזה יד אחורית רגליים b כתפיים יד קדמית וגב
|
A: חזה, כתפיים, יד אחורית, בטן.
B: גב, יד קדמית, רגליים. |
חח למי להקשיב ? =]
|
אל תחלק את האימון לפי שרירים. תחלק אותו לפי תרגילים.
A: סקוואט, בנץ', דד ליפט b: סקוואט, מילטרי פרס, בנט אובר רוא |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולעניין - אני גם תומך בחזה-אחורית-כתפיים, גב-קדמית-רגליים. תלוי גם בחלוקה: Axbxaxx או abxabxx |
ציטוט:
כעקרון הוא יכול לעשות את החלוקה שאמרתי ולהוסיף עוד כל מיני דברים אחרים כמו פרפר, עבודה על ידיים וכד'... העיקר שאהיה עם התרגילים האלא כי הם הבסיס. |
מה שענה לך האחרון ...רק תתחיל מרגליים----> גב ----> ובסוף יד קדמית...
אני לא רואה איך אפשר בסוף אימון לעשות רגליים :) |
אוקי אני יעשה חזה-אחורי-כתפיים ורגליים-גב-קדמית
עכשיו עוד שאלה מה באיזה קבוצת שרירים כדאי לי להתחיל ולסיים? תודה |
לדעתי :
A - חזה כתפיים יד אחורית בטן b - רגליים גב יד קדמית כי זה מה שאני עושה :p |
Ok תודה לכולם
|
נ.ב בתוכנית b - רגליים חיבות תמיד להיות ראשונות .
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קודם כל רגליים הם קבוצת שרירים עצומה שמהווה חצי מהגוף שלך ולכן כדי להתחיל לאמן אותם עוד כשאתה רענן על מנת להעמיס כמה שיותר עליהם. (בגלל זה אני חושב שעדיף לעשות חלוקה של a ו-b לפי תרגילים, שבכל אימון עושים סקוואט וכך יש מספיק עומס על הרגליים). דבר שני כשאתה מאמן רגליים, או במילים אחרות עושה סקוואט. אתה עובד (בסקוואט) על 70% מכל השרירים בגוף. לכן יופרשו כמויות עצומות של הורמונים שהקולטנים שמצויים בשרירים יקלטו אותם (וככל שהם יקלטו יותר כך הם יותר יגדלו לאחר האימון). וגם כשתסיים לעשות סקוואטים ותרצה לעבור לתרגיל אחר, בגוף שלך עדיין אהיה מלא הורמונים. ובזכות זה אם למשל תאמן יד קדמית (או כל שריר אחר) השריר בעצם ייהנה:)מכל ההורמונים האלא שיגרו אותו לגדול עוד יותר. לכן אני מעדיף חלוקה לפי תרגילים ולא לפי שרירים כך שבכל אימון עושים סקוואט ובכך נהנים מכל ההורמונים שמופרשים במהלכו ובהמשך מהגדילה של שאר השרירים. ניתן לסכם כך: מי שלא מאמן רגליים מזניח לא רק חצי מהגוף שלו, אלא את כל הגוף שלו. |
תודה רבה=]
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ