![]() |
בשרים
אני רוצה להוסיף יותר בשר לתפריט שלי. יש לכם המלצות לבשרים איכותיים, לא יקרים מידי חוץ מעוף?
|
כן יש לך את הסינטה שזה הבשר הכי "נקי" אבל המחיר שלו זהה לאנטריקוט.
אם אין כסף סטיק עין יעשה תעבודה.. |
דגים...
|
תודה...ודגים זה עניין אחר, הם לא מחליפים את הבשרים.
|
הולכית לקצב ומבקשים שיטחן לך בשר כתף....
המחיר זהה לחזה עוף ואתה מקבל את היתרון של בשר אדום בלי החיסרון של כתף [בשר קשה] כי הוא טחון |
תודה, אני אבדוק את כל האופציות שנתנתם לי :)
יש לי עוד שאלה...בקשר לביצים.. הרבה אנשים אומרים לי שזה לא טוב לאכול הרבה ביצים ביום ואני אוכל 5 ביצים קשות כל יום קבוע, זה יכול לעשות בעיות? |
עדיף לא לאכול יותר מ-2 חלמונים (הצהוב) ביום בגלל כמות גדולה של כולסטרול.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שכל אחד יעשה את החשבון שלו, אני לא רואה טעם לאכול 6 ביצים שלמות ביום, זה נראה לי מיותר ולא בריא. |
ציטוט:
6 חלמונים וחצי קילו בשר בקר במשך שלושה חודשים והכולסטרול הטוב עלה והרע נשאר אותו דבר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
30% למיטב ידיעתי,
אבל מה זה משנה, בסופו של דבר זה לא בריא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה מדבר די הרבה שטויות....לבנאדם בריא ומתאמן אין שום מניעה מאכילת כולסטרול כי אין לזה יורת מידי השפעה [אם בכלל] על רמות הכולסטרול בדם |
לפי מה שקראתי קצת, הדעות עדיין חלוקות בנוגע להשפעה של צריכת כולסטרול מהחי על רמות הכולסטרול בדם.
אני לא הייתי רוצה לבדוק את זה על עצמי. אם אתה כל כך בטוח שההשפעה זניחה אתה מוזמן לנסות את זה על עצמך ולפרסם על זה מאמר. |
ציטוט:
|
קראתי אפילו מאמר באתר ישראלי שאומר, שרמת הכולסטול שמגיעה אלינו מחי לא הוא זה שיגרום לעלייה של הכולסטרול הרע בגוף,במידה ואותו אדם מבצע פעילות ספורטיבית כמה פעמים בשבוע.
|
בתור אחד שאוכל 3 ביצים ליום באופן קבוע, ואמא מודאגת שיושבת עלי לגבי הכולסטרול גם אצלי, הכולסטרול תקין ביותר. הכולסטרול בא בתכונותיו השליליות לאנשים שלא מתאמנים, שלא עושים שימוש בכולסטרול שחיובי לפעילות גופנית. יש כאלו שאוכלים הרבה יותר ביצים ממני והכל תקין אצלהם.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ