![]() |
המוטיבציה הכי טובה שקיבלתי בחיים שלי
|
|
אני רוכש כבוד עצום והרבה מאד הערכה לאותם אנשים אבל בחיים לא הייתי שם את עצמי במקומם.. ההקרבה הרבה יותר מידי גדולה
|
ווואי מאמצע הסרטון באמת מוטיבציה מטורפת!!
tal_s אחי אתה צודק...זה השקעה רצינית....ולי לפחות אין אותה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=P-N_YQc3rlY |
ציטוט:
|
ראיתי אותו ושמתי בפייסבוק. הוא חדש מאוד יצא לפני יומיים, זאסני הזה פשוט מלך!
ואכן סרטון ענק! |
באמת אי אפשר להקריב את החיים שלך לתחום הזה אם אין לך כסף כי זה המגבלה היחידה שהיתה יכולה להגביל אותי נראה לי.הרוב לא עובד בכלל ולא צריך לפרנס את עצמו ככה שיש זמן לאכול בלי הפסקה ולהתאמן,אני מדבר על אילו שיש ספונסרים בדרגות הגבוהות כמו רוני וכו' וכו'
|
ציטוט:
|
ציטוט:
צריך להיות יצירתיים אחי.... אני מתחיל לעבוד בפלייארים יום ראשון או שני 18 שקל לשעה 3 שעות כול פעם 5 פעמים בשבוע שבועיים ברצף כדי שאני יוכל לממן מנוי חדש לחודשיים ואז בחודשיים האלה שיהיה לי כבר תמנוי ואז אני יוכל לעבוד כמו בנאדם ולא כמו חמור ואולי אני יוכל לממן גיינר וקריאטין.... וכול זה שאני במסה :):):):) מזה הורס כול ההליכות האלה הספונסרים יבואו בעתיד אחרי שתזכה בתחרויות (אם תרצה להתחרות כמובן) ואז תוכל להיות גאה בעצמך על ההשקעה הרבה |
סרטון קטלני ביותררר אהבתי רצח.
ללא ספק הכי טוב שלו עד עכשיו הבן אדם פשוט תותח. מה השם של השיר שמתחיל ב-5:26-!?!? |
סרטון בין הטובים שלו סופסוף סירטון חדש
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ספונסר בארץ הסיכוים נמוכים שיהיה לך גם אם תיהיה כמו ליאור גולדשטיין,רק בחול תשיג. שנית,כדי להיות מקצועי זה הרבה מעבר לגיינר וקריאטין,זה גם אני מממן לעצמי והרבה יותר כשאני עובד בהובלות וקורע את התחת בשביל הכסף,פיתוח גוף מקצועי כמו שאתה יודע זה הרבה יותר אוכל ממה שאני אוכל עכשיו,הרבה יותר תוספים,ויטמינים וכמובן סטרואידים שזה עולה לא מעט. ועם הזמן גם עולים במינונים ככה שבלי ספונסרים אתה לא תגיע רחוק.אולי תגיע לגוף טוב שיספיק לך כמו נגיד 115 קילו אבל להיות 150 קילו בלי שום עזרה לא תוכל |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אמרתי בכלל זה מספיק גיינר וקריאטין? אני לא דיברתי על הארץ אני יודע שרק בחול אתה תמצא ספונסר טוב |
ציטוט:
ע'י מכירות של "תוספים" ו "אבקות ניפוח"...שאסור לדבר עליהם בפורום... ולא צריך להיות מר אולמפיה בשביל זה.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ