![]() |
אופטימום או דיימטייז?
כרגע חזרתי מהחנות והמוכר המליץ לי על 2 אבקות חלבון ממולצות.
אופטימום/דיימטייז ורציתי לדעת מה דעתכם ומה כדאי יותר לקנות, מה היתרונות והחסרונות של כל אבקה.. אני צריך את התשובות עד מחר אז בבקשה אם תוכלו לעזור:boxing: |
שתיהן טובות.
לא היו טעימות של האבקות? תנסה פעם הבאה שתלך לבקש טעימה אם יש. תשפוט ע"פ טעמך האישי. בסה"כ כל בחירה שתבחר פה תהייה טובה,רק הטעם זה מה שיקבע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ממליץ לך על קרמל טופי פאדג' |
אני אישית כרגע עם אופטימום,קופסה שלישית.
בשלושתם היו לי גושים. יש כאלו שאין להם גושים באופטימום. |
ציטוט:
ונראלי שהוניל יצא לא משהו.. ותות בננה אין להם בחנות.. אז יש מצב אני אקח את השוקו וההקרמל טופי פאדג' לא ניסיתי בחיים חחח ולא רוצה סתם להסתכן:) ציטוט:
אני אקח את אבקת החלבון של דיימטייז. ד"א קניתי את הש"ש:).. יש איזה מתכונים שאתה ממליץ עליהם איתה? |
ציטוט:
אני אישית שם בבלנדר 2 כוסות ש"ש. 2 כוסות חלב. סקופ חלבון. אפשר להוסיף אגוזים,בננה,תותים....וכד'... אתה יכול לשחק עם המידות לפי מידת רצונך. |
ציטוט:
יצא לך לטעום את זה? |
ציטוט:
בכל אופן לכל אחד יש טעם שונה. אם אתה רוצה לנסות את זה,תפאד. |
ציטוט:
|
מה שיותר זול
|
ציטוט:
|
לך על דיימטייז..תגיד לנו איך זה.חרשו פה על אופטימום..יאללה לגוון קצת.
|
עברתי משהו כמו 8 דליים של אופטימום, אף פעם לא היו לי גושים... אין לי טענות לגבי האבקה.
דיימטייז גם אבקה טובה עם טעמים טובים... הכל תלוי בך פחות או יותר מהסיבה שהמחיר הוא גם אותו מחיר. |
ציטוט:
היתרון באופטימום זה שיש בו לאקטאז ואמינוגן. הלאקטאז זה אנזים שעוזר לפרק לקטוז (סוכר החלב) והאמינוגן זה אנזים שאומרים שעלול להגביר את ספיגת החלבון בגוף.. זתומרת שאם יש לך בעיה של רגישות מסויימת ממוצרי חלב יכול להיות שעדיף לך ללכת על אופטימום. דימטייז גם מעולה, ויש להם טעמים מצויינים ומתערבב מעולה. אם אין לך בעיות של חלב אז לפי דעתי תנסה פעם את זה פעם את זה ותישאר עם מה שהכי תאהב. בהצלחה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ