![]() |
אין באמפים בגב
למה לעזאזל אני לא מקבל בפאמים בגב? קראתי כאן שאנשים לא יתאמנו אם הם לא היו מקבלים בפאמים בגב והאמתי זה דיי מציק , אני מקבל בכל שריר רק בגב לא וזה נותן לי תחושה כאילו לא התאמנתי. אני יודע שהתנועות נכונות כי אני עובד עם מאמן צמוד, המשקלים בסדר, אני עובד בטווח חזרות 8-10 אבל באף תרגיל לא הצלחתי לקבל .
האמתי אני כן רואה התפתחות במסת שריר בגב עליון אבל אתם מבינים על מה אני מדבר, זה מבאס. יכול להיות שפשוט אני לא מקבל כי ככה זה חלקנו מקבלים וחלקנו לא? |
פאמפ זה לא אינדיקציה לגדילה, והעובדה שאתה טוען שאתה רואה גדילה בגב בלי לקבל פאמפ מוכיחה את זה.
אתה לא צריך לחפש את הפאמפ אלא אם כן זה מה שמחזיק לך את המוטיבציה להתאמן. חוץ מזה שבאמת פאמפ בגב זה לא משהו שכיח אצל רוב המתאמנים. |
אפשר לקבל פאמפ בגב , אבל לא חובה , אני מנסה לעשות תנועה נכונה ומלאה בכל אימון אבל לא תמיד מקבל פאמא. אם כבר אבל , כשאתה מקבל פאמפ בגב זה משפר לך תמצב רוח ונותן מוטיבציה ברמה לא נורמלית.
|
מה זה פאמפ שהשריר תפוס אחרי אימון?
|
לא , כשאתה מרגיש זרימה מוגבר של דם לשריר , שהוא נהיה יותר תפוח וקשיח בזמן אימון
(אני יודע שזה לא נשמע טוב) |
רוצה להתחיל לקבל באמפ בגב? תתחיל לעבוד בטווח חזרות יותר גבוה 15 אתה תקבל כמו גדול!
|
לא חייב , אני מקבל פאמפ גם ב טווח של 6-8
|
ציטוט:
|
או נמוך יותר, המפתח לגוון. חוץ מזה, יש מצב שאתה מקבל פאמפ ואתה לא יודע, פעם הרגשת פאמפ בגב? אפשרי.
אתה מקבל דומס? |
אבל בחיים אני לא מקבל באמפ כמו בחזה יווווווווו זה הכי כיף שיש!:jockey:
|
ציטוט:
לאומת זאת יש לי דומס ממש עצבניים בחזה לפעמים. אני בד"כ מקבל פאמפ עצבני בידיים, בכתפיים ובאמות |
פאמ בכתפיים?
יש חיה כזו? אם כן אז אף פעם לא קרה לי קורה שהכתפיים שורפות כזה אבל פאמפ? |
ציטוט:
|
מה כל אחד חופר פה חחחחחח
מה שעידן אמר זה נכון וזהו, הרבה מתאמנים לא מרגישים פאמפ בגב. אני לא תמיד מרגיש, לפי דעתי אם אתה כל כך רוצה לקבל פאמפ אז דרופ סט זה המפתח ולא החזרות. פאמפ בגב אבל זה באמת תענוג! |
האיזורים הכי שכיחים שמתקבל בהם פאמפ בקלות הם הבייספס, החזה והאמות. אולי גם קצת טרייספס.
גב? לא קרה לי פאמפ רציני... אולי הרגשה של שריר תפוס אבל לא פאמפ. |
פאמפ לא באמפ
|
ציטוט:
נראה לי קיבלתי בכל החלקים בגוף ,זה אומר שאני מיוחד?:wiggle: |
ציטוט:
|
מישהו כאן קיבל בתחת?
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ