![]() |
שתי שאלות על מתח וסקוואט
שלום ,
* לגבי מתח, מה ההבדל בין אחורי לקידמי ? במידה ואני עושה 3 אחורי ו 2 קידמי באותו אימון האם זה בסדר ? * סקוואט : יספיק לי סקוואט על מנת לפתח רגליים כמו שצריך ? או שעדיין יש להוסיף עוד תרגיל (לדוגמה שיושבים בספסל והרגליים ב 90 מעלות ומרימים למעלה כנגד משקולות - לא זוכר איך קוריאם לתרגיל הזה). תודה לעונים. |
מתח- שאתה עושה מתח "של בנות" שהבייספס מופנה לכיוון הפנים שלך אתה מפעיל יותר את הביספס.
במתח "רגיל" הביספס פועל פחות. סקוואט: סקוואט זה אכן תרגיל מצוין,אם להוסיף עוד תרגיל זה תלוי בתכנית וכמה סטים אתה צריך. |
אז אם הבנתי נכון אני אמור לעשות מתח מה שנקרא chinups .. ולא מה שנקרא behind the neck pullups.
|
תעשה מתח בסופינציה (ידיים כלפי פנים)
תעשה סקוואטים תעשה ss |
תודה רבה !
|
תשלב בין המתח. אין דבר כזה מתח קל יותר או מתח של בנות. אם זה קל, תוסיף משקל.
יש לכל מתח יתרונות משלו. |
אז אפשר לדעת מה עובד יותר על העניין של לקבל צורת v ? בעיקר אני משלב .. אבל מן הסתם מה שמביא יותר תועלת בצורת ה v אני עושה יותר.
|
שני סוגי המתח עובדים על הרחב גבי. אין דבר כזה יותר תועלת.
אם אתה רוצה יותר מידע, אז עבודה בסופינציה מאפשרת יותר משקל בגלל מעורבות שרירים אחרים (ותנועה של פשיטה בכתף) לעומת עבודה בפרונציה (שגב כף היד מופנה אליך) שעושה עבודה של קירוב בכתף ו"מבודדת" יותר את הרחב גבי ביחס לשרירים אחרים, אבל כמובן שהמשקלים גם יורדים בהתאם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
צודקים. באופן כללי אם עושה פרונציה, תמיד לדעתי עדיף קצת יותר מרוחב הכתפיים ולא יותר מדי רחב. אפשר לעשות תנועה משולבת על ידי כך.
אבל זאת רק דעתי. |
ציטוט:
|
יאיר חלמתי שאני נרשם לפיטנס, ואני רואה את עילי עושה סקוואט מחוץ לכלוב d:
|
ציטוט:
ד"א זהו....נהיינו מעצמת סקוואטים ודדליפט יש לפעמים תור על הכלוב בישביל סקוואט וכמעט קבוע יש מוט על הרצפה ומישהו עושה דדליפט :) |
אולי אני ארשם בקרוב...
|
אם בתוכנית שלך אתה עובד על יד קדמית באופן ספציפי אז הייתי ממליץ לעשות מתח רק כאשר האמות לא לכיוון הראש שלך.
סקוואט - תרגיל מצוין |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ