![]() |
וויכוח עם חבר...
התווכחתי עם חבר
איזה תוכנית עדיפה לחיטוב ..abc או fbw תגובות.. הצעות? |
ציטוט:
|
לכל תוכנית יש ייתרון משלה. אני אישית מעדיף fbw כי אתה נותן גירוי לשריר בתדירות יותר גבוהה מה שיכול לעזור לי לאבד פחות מסת שריר בתקופת החיטוב. תוכנית abc יעילה כי הנפח שלה נמוך יותר ולכן יותר קל לשלב אירובי (גם מבחינת העובדה שלא כל אימון עובדים רגליים). בעקרון החלטה שלך אתה יכול לראות מה יותר ומה פחות יעיל לך. בהצלחה.
|
עד עכשיו הולך נחמד (abc) ירידה איטית ובטוחה...
חבר שלי עושה fbw אז הצעתי לו להצטרף אליי ופה התחיל וויכוח ...חח בכל זאת תודה על התגובות |
התווכחתי עם חבר ויש לי שאלה.
כמה גדול היקום? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בנוסף בחיטוב אתה מנסה לתת גירוי כבד ובתדירות גבוהה יותר כדי לשמור ען מאסת השריר... |
ציטוט:
|
הכל עניין של ניסוי וטעיה על גופך! זה שם המשחק, כל אחד ומה שנוח לו ומה שעובד עליו הכי טוב.
אני אישית עכשיו בחיטוב ואני עובד עם ab עם 2 אימונים בווליום עצים ו2 פחות וזה עובד טוב מאוד. |
ציטוט:
וdark muse, אני אמנע מהלגיב על משהו שאני לא מבין בו p: |
ציטוט:
אם אני עושה x ואני מתקדם ואתה עושה גם x זה לא בהכרח אומר שאתה גם תתקדם, יש מבין!? |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה ההגדרה שלך לאימון שעובד טוב? אתה יודע מה זה אימון עצים? נכון עניין של ניסוי וטעייה בין תכניות של המאמנים הטובים בעולם (סטאר,ריפטו,פדנלי,לוי סימונס וכו')יכול להיות שאחד יתקדם יותר ב5X5 ואחד אחר יעדיף HST לדוגמא או Westside אבל שאתה נכנס לwww.exrx.net ולוקח 3 תרגילים אקראים לכל שריר בגוף ומחלק את זה ל AB זה לא נקרא תכנית אימון, זה נקרא בזבוז זמן שגובל בבורות וחוסר הבנה בסיסיות באיך דברים עובדים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון מה שאתה אומר לגבי התוכניות שכל אחד יעדיף משהו אחר, ומי אמר שאני סתם בחרתי תרגילים באופן אקראי תעשה לי טובה זה שאמרתי שאני עובד AB שכוללים 2 אימונים בווליום גבוהה ו2 פחות זה אומר לך משהו? זה נותן לך איזשהו מידע כלפי התוכנית? ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ