![]() |
חדשה :)
היי כולם, אני חדשה פה והחלטתי להציג את עצמי בהמלצת hypertrophy :)
קוראים לי רותם (כמו שאתם יכולים לראות בכינוי) ואני בת 17 אני נעזרת בגיינר לא מתוך מטרות דומות לרובכם, אני שותה את זה כדי לעלות במשקל אחרי 5 ומשהו שנים של אנורקסיה, ובדיוק בגלל זה אני גם לא עושה שום פעילות גופנית, כי אני צריכה לעלות במשקל ובתת משקל קיצוני פעילות גופנית יכולה להיות מסוכנת. אבל כשאני לא בתת משקל והכל בסדר, אני מתאמנת במכון כושר בין 4-5 ימים בשבוע, אבל בעיקר פעילות אירובית כי כמו שאמרתי, אני לא מפתחת את הגוף, אבל כל הנושא הזה של התוספים והתזונה מאוד מעניין אותי. אני גולשת בעיקר בפורום תזונה ותוספים (כמו שבטח הבנתם) ושם תוכלו למצוא אותי. למרות שזה לא ממש רלוונטי אבל כולם עושים את זה אני שמה תמונה כדי שתראו שאני באמת צריכה את המשקל הזה.. :) [IMG]http://img527.imageshack.us/img527/5077/19935351.th.jpg[/IMG] |
נעים מאוד
|
כול הכבוד לך,אל תפחדי לעלות במשקל,את חייבת את זה תביני את זה פשוט(ניראלי כבר את מבינה)-:)
יפה בהצלחה . וגם אם יהיוא לך תקופות שתחשבי שאת שמנה,תעזבי את זה זה הכול בראש תמשיכי לעלות. |
תעלי קצת במשקל ולפי דעתי תראי מעולה, בהצלחה =]
|
נעים להכיר,שיהיה בהצלחה בעליה במשקל.
|
לדעתי את בחורה גדולה מהחיים. את היית בבעיה גדולה ואת מצליחה להוציא את עצמך ממנה. דבר שהוא לא כל כך ברור לרוב האנשים
תמשיכי בדרך שאנשי המקצוע אומרים לך ושתגיעי למטרה שלך תחזרי לעיסוק בספורט. הסיפור שלך ממש מעורר השראה לכל מי שנמצא בבעיה קשה ולא מצליח לאגור כוחות ולצאת ממנה |
ברוך הבא .. תעלי במשקל ותיראי יפה מאד ..אל תפחדי לעלות
|
ציטוט:
ושיהיה בהצלחה |
שלום לך, כפי שראית בחוקים חובה לשים תמונה של הפרצוף גם כן בכל פרסום תמונה.
יום טוב. |
ציטוט:
לנושא: ברוכה הבאה והמון כבוד על זה שעשית את הצעד הזה קדימה ובהצלחה! |
תודה רבה לכל התומכים :)
|
ברוכה הבאה.
רשמת שאת לא מבצעת פעילות גופנית בשל כך שאת נלחמת באנורקסיה כבר 5 שנים,אך מצד שני את אומרת כשהכול בסדר את מתאמנת כ4-5 ימים בשבוע. ישנה פה טעות או שיש לך עליות ומורדות בנוגע למשקלך ואת לא עקבית בעליית במשקל?!.. חוץ מזה,כל פעולה שאנו עושים מתחילה ונגמרת בראש. לכן,כל מעשה שתעשי בנוגע לגופך חישבי על כך,בכל זאת זה החיים שלך. בהצלחה.:) |
ברוך הבא, לדמיין בחורה באה לחנות לקנות גיינר זה בהחלט מעבר לדמיון שלי חח אז כל הכבוד.
|
שיהיה לך בהצלחה...
אני במקומך כן משלב אימוני משקולות, זה יעזור לך לעלות במשקל. |
ברוכה הבאה..
בהצלחה בעלייה במשקל בחורה חזקה כל הכבוד (: |
בהצלחה. וברוכה הבאה.
|
ציטוט:
בינתיים אסור לי לעשות ספורט אבל כשאני אוכל אני יודעת שאני אחזור לזה. |
כל הכבוד מתוקה, שיהיה לך בהצלחה זה הכי חשוב, כל הכבוד..
|
ברוכה הבאה מותק
אני מקווה שתמצאי את מקומך בתור הבחורה היחידה שחבר'ה בפורום לא מטרידים :) ומקווה שנראה את התתקדמות שלך :) בהצלחה! |
ברוכים הבעים וכל הכבוד על היוזמה והכוחות הנפשיים לעזור לעצמך,יש לא מעט שפשוט מרימים ידיים
המון בהצלחה ואני מחכה בקוצר רוח לראות את ההתקדמות שלך ואת המעבר ההדרגתי לאורך חיים ספורטיבי ובריא |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ