![]() |
תביאו לי המלצה לאבקת חלבון
אני רוצה לקנות אבקת חלבון.. בקרוב מאוד אני חוזר להתאמן
ואני כנראה יקנה תאבקה בחנות של ישראלבודי בכפר סבא תביאו לי שם של אבקה שלא יהיה יקר מידי בכל זאת חייל חח אין כסף לנשום |
האבקה הכי טובה שתשיג בישראלבודי ללא ספק תהיה Optimum Gold Standard בטעם בננה/שוקו/קרם עוגיות (זה לפחות כל מה שטעמתי).
|
תקנה :):):) או universal
|
הם לא מוחרים יוניברסל... הם גם לא מוכרים גאספרי ולדעתי אם הם היו מוחרים זה היה יותר משתלם להם כי אני אישית הייתי קונה מהם.
|
הכוונה שלי הייתה i s s
שיבדוק אם הם מוכרים תחברה הזאת |
אתה לא רואה שזה מצנזר את המילה הזאת?? זה אומר שהם לא מוכרים!!
|
צ'מפיון,אופטימום קרם עוגיות,בננה.
|
קיצור אופטימום לקנות? אנלא מבין בחברות ..
איזה טעם הכי טוב? |
קרם עוגיות,בננה.
עוד משהו? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
"אופטימום היא האבקה מספר 1 בעולם"
הגזמת ועפת.. יש חברות עם טעמים יותר טובים,יש חברות שמספקות כמות גבוהה יותר של חלבון,יש אבקות עם שילוב של כמה סוגי חלבון,יש אבקות מחלבון מבודד. הכל תלוי בצרכים שלך..לאדם פשוט שצריך בסה"כ השלמת חלבון בתפריט או תחליף לטונה או מזון מוצק אחר,האבקה הזו היא אחלה של אבקה,אני אוהב אותה.אבל היא לא האבקה מספר 1 בעולם. אופטימום גולד זה לא אבקת זהב בדלי שחור. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בלי קשר לאבקה, ממליץ טעם בננה ;)
|
ציטוט:
|
זה לא אומר שהיא האבקה הכי טובה.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חלבונים טובים במחיר זול.. אם בא לך משהו קצת יותר יקר אתה יכול ללכת על מה שהחבר'ה פה המליצו, ובכלל יש גם עוד דברים מעניינים.. אתה יכול להתייעץ עם המוכר בחנות אם תקנה משם או בטלפון אם אתה רוצה לעשות הזמנה 1599-500-590 בהצלחה |
עד עכשיו השתמשתי באולטימייט נוטרישן ועכשיו עברתי ל :):):) ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה משניהם
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ