ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   משרד התקשורת כפה על חברות הסלולרי להוזיל ” (https://israelbody.com/showthread.php?t=6219)

SiX PACK 25-02-07 10:56

משרד התקשורת כפה על חברות הסלולרי להוזיל ”

מחירי הקישוריות בסלולר יירדו ב-10.5% בתחילת מרץ

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3369254,00.html

הגיע הזמן, זה פשוט גניבה לאור יום, שקל וחצי לדקת שיחה זה טירוף..

Johnny 25-02-07 11:09

את האמת, לא מדובר בדיוק בשקל וחצי, זה מחיר שבחיים לא שמעתי עליו. חוץ מזה, שתדע שבאירופה משלמים בלי לחשוב 2-3 שקל לדקת שיחה.

ran_z 25-02-07 11:09

בשעה טובה, אבל אני עדין לא מבסוט מזה רק 10 אחוז, עוד לפני שאני משלם על השיחות הם לוקחים לי כסף על האינטרנט הסלולרי ועל דמי מנוי, ביטוחים, חיובים שונים, בסוף יוצא עוד לפני שדיברתי אני נראה לי משלם איזה 70 שקל רק.

SiX PACK 25-02-07 11:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
את האמת, לא מדובר בדיוק בשקל וחצי, זה מחיר שבחיים לא שמעתי עליו. חוץ מזה, שתדע שבאירופה משלמים בלי לחשוב 2-3 שקל לדקת שיחה.

באירופה המחייה יותר יקרה בלי שום קשר לתעריף שציינת, גם המסכורות שם יותר גבוהות, סכר המינימום באירופה למשל נע בין 9 ל 8 יורו לשעה שבארץ זה יוצא 50 ש"ח לשעה...

Johnny 25-02-07 11:29

שכר המינימום באירופה הוא לא 9 יורו, לפחות לא באיטליה ולפי מה שאני יודע אחד מההסכמים של האיחוד הוא שכר מינימום.
בכל אופן, אנחנו מוצבים די טוב בסולם העולמי של המחירים לדקת שיחה סלולרית למרות שתמיד עדיף זול יותר.
רן, לגבי כל התוספות שהם מחייבים כמו חבילות גלישה, יש דרך לבטל אותן אבל היא כרוכה בהמון זיבולי שכל עם נציגים בטלפון. לפי מה שהבנתי אטיאס גם יוזם משהו נגד כל החבילות האלה "שחייבים" ברגע שמתחברים אצל אורנג'/סלקום/פלאפון.

SiX PACK 25-02-07 11:31

ציטוט:

שכר המינימום באירופה הוא לא 9 יורו, לפחות לא באיטליה ולפי מה שאני יודע אחד מההסכמים של האיחוד הוא שכר מינימום.
בכל אופן, אנחנו מוצבים די טוב בסולם העולמי של המחירים לדקת שיחה סלולרית למרות שתמיד עדיף זול יותר.
רן, לגבי כל התוספות שהם מחייבים כמו חבילות גלישה, יש דרך לבטל אותן אבל היא כרוכה בהמון זיבולי שכל עם נציגים בטלפון. לפי מה שהבנתי אטיאס גם יוזם משהו נגד כל החבילות האלה "שחייבים" ברגע שמתחברים אצל אורנג'/סלקום/פלאפון.

לא יודע בקשר לכל אירופה, עבדתי בגרמניה קיבלתי מינימום שזה 9 עגול אחי, וזה יוצא 50 לשעה..

סהר! 25-02-07 12:17

תודה רבה אחי
ומחירי הפלאפונים באמת עצומים חוץ מהסכום החודשי שצריך לשלם להם

HHHEELLBBOOYY 25-02-07 13:20

גועל נפש

ענק וחזק 25-02-07 20:54

סלקום העלו את המחירים היום ב4-5 אחוזים ולפני כמה חודשים גם העלו בשיעור דומה.

ככה שהמחירים לא ממש יורדים.

SiX PACK 25-02-07 21:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ענק וחזק
סלקום העלו את המחירים היום ב4-5 אחוזים ולפני כמה חודשים גם העלו בשיעור דומה.

ככה שהמחירים לא ממש יורדים.

חכה לתחילת מרץ, אף אחד לא עובד עליך...

Johnny 25-02-07 22:30

תכלס גם אמרו שבינאור 2007 יהיה ניוד מספרים, כלומר הקידומת (054,052,050ֿֿֿֿ) כבר לא יהיו רלבנטיות ואם אני מתנתק אני אוכל לשמור את המספר שלי ולעבור איתו לרשת אחרת. אנחנו בפברואר תיכף מרץ ואני לא ראיתי שהתוכנית עברה.

ענק וחזק 26-02-07 20:52

משרד התקשורת הורה לחברות לאפשר ניד מספרים. הבעיה היא שהחברות מצפצפות עליו.

Johnny 26-02-07 23:06

זה בדיוק מה שאמרתי, החברות לא פועלות כפי שמשרד התקשורת מורה ולכן לא צריך למהר והסיק שאם במשרד התקשורת אמרו שבמרץ ירדו התעריפים אז החברות יורידו.
בכל אופן, בדרך זו או אחרת גם אם יורידו תעריפים, החברות ירוויחו את ההפסד בדרך אחרת.

SiX PACK 27-02-07 03:09

ציטוט:

זה בדיוק מה שאמרתי, החברות לא פועלות כפי שמשרד התקשורת מורה ולכן לא צריך למהר והסיק שאם במשרד התקשורת אמרו שבמרץ ירדו התעריפים אז החברות יורידו.
בכל אופן, בדרך זו או אחרת גם אם יורידו תעריפים, החברות ירוויחו את ההפסד בדרך אחרת.

החברות האלו מרוויחות מיליונים ועדין מחפשות איך למצוץ כל שקל מהצרחן.

זכותם המלאה, לא רוצה אל תיקנה! אבל אל דאגה כל חברות הסלולר הולכות ליפול בכרוב..
בזק כבר בנפילה בגלל כל חברות הקישור באינטרנט למיניהם כמו סקייפ למשל ושאר התוכנות הדומות לה

שלא נדבר על תעריפי השיחה לחו"ל שביכלל צנחו בזמן האחרון.. אמא שלי מדברת בחינם דרך הטלפון לחו"ל כל יום.. יש לנו תוכנה במחשב כשמפעילים אותה הטלפון בבית מצלצל ואז אפשר לדבר בחינם הבעייה שזה לא כל כך נוח עדיין לשימוש אבל זה כבר קיים..

Johnny 27-02-07 10:49

six החברות רחוקות מנפילה, אני מסכים שהן יפלו בסופו של דבר בתחום הסלולרי אבל ימשיכו בתחומים אחרים. טלפונים של VOIP אלחוטיים שיכולים להוות תחליף לסלולרים כבר קיימים אבל רחוקה עוד הדרך לשיחרורם לשוק והרחבת השימוש בהם.
כבר היום ראיתי בעיתון שסלקום מעלה מחירים ללקוחות טוקמן.

SiX PACK 27-02-07 11:41

ציטוט:

six החברות רחוקות מנפילה, אני מסכים שהן יפלו בסופו של דבר בתחום הסלולרי אבל ימשיכו בתחומים אחרים. טלפונים של VOIP אלחוטיים שיכולים להוות תחליף לסלולרים כבר קיימים אבל רחוקה עוד הדרך לשיחרורם לשוק והרחבת השימוש בהם.
כבר היום ראיתי בעיתון שסלקום מעלה מחירים ללקוחות טוקמן.

כן גם אני שמעתי שסלקום מעלים מחירים, הבעייה שהחברות הללו משתפות פעולה אחת עם השניה כדי שלא יהיה הרס עצמי כתוצאה מתחרות, הן עובדות יחד בצורה שיטתית ולא נלחמות אחת בשניה.
נקווה שהתחרות בינהם תנצח, ויקומו כמה שיותר חברות נוספות כדי שהמחירים יוזלו...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:40.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ