![]() |
התפריט למסה + ערכים
אני מעלה עכשיו את התפריט למסה + את הערכים שלו, זה אותו תפריט מהפוסט הקודם פשוט לא היה לי זמן לכלום עד עכשיו.
בוקר: 1 ליטר חלב 3 ביצים (חלבון) ביניים: סקופ של פרוגיינר 2 פרוסות לחם עם 2 כפות חמאת בוטנים צהריים: 200 גרם חזה עןף 250 גרם פחמימות מורכבות (אורז/פסטה וכו) כף שמן זית לפני אימון: קריאטין 5 ג סקופ גיינר אחרי אימון: קריאטין 5 ג סקופ גיינר אחרי אימון: טונה בשמן ירקות 3 ביצים (2 חלמון) כף שמן זית לפני שינה: 2 יופליי 200 גרם 1.5% 3 ביצים (חלבון) חלב 1 ליטר הערות: המון מים- 4 ליטר לפחות ירקות הרבה וחופשי על פני כל היום בימים ללא אימון 3 סקופים של גיינר במקום הארוחות לפני/אחרי אימון נתונים: 90 ק"ג בערך (אני רוצה לבדוק עוד חודשיים ולראות אם עליתי, מבדיקה אחרונה הייתי 90 והתפריט היה על הפנים) 180 ערכים: סה"כ קלוריות: 3172 קלוריות סה"כ חלבון: 244.2 גרם סה"כ שומן: 139 גרם סה"כ פחמימות: 236.9 גרם סה"כ כולסטרול: 741.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 2.6 גרם לא כללתי ירקות בתפריט כי אני אוכל בד"כ הרבה ולא מס קבוע. ערכים הכוללים את הגיינר: 3700-3600 קלוריות בערך. מה אומרים? |
244 גרם חלבון?
מרשים! תפריט טוב מאוד אין מה לשפר לדעתי |
ציטוט:
איך מתקדמים האימונים? עולה במשקל גוף + משקלים? |
רק אני לא מבין בשביל מה אתה צורך את הגיינר עם כזאת כמות קלוריות...
וסתם שאלה את החלמונים שאתה לא אוכל מה אתה עושה איתם ? :d |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תתיעץ עם האורטופד אם אתה יכול לחזור לכושר. |
תפריט טוב , אפשר להוריד טיפה חלבון ולהוסיף פייבר 1 וגם רצוי להוריד מהשומן
|
ציטוט:
|
אחלה תפריט....למדת :)
|
1 ליטר חלב על הבוקר? מה לעזאזל :|
התפריט שלך די מצומצם לדעתי, הרבה ביצים וסקופים. אין גבינות (קוטג\צהובה\לבנה), אין קטניות שאתה יכול לשלב עם פחמימה מורכבת ולקבל חלבון מלא. |
התפריט טוב לכל אחד?
|
זה שמעליי,לא זה לא מתאים לכל אחד התפריט הולך שונה לפי כל בנאדם...ומטרה..
|
מזכיר נורא את שלי רק שאני אוכל תביצים אם אני רעב ממש .. אז בבוקר זה לא ביצים וזה קוואקר 200 גרם בערך שיבולת שועל
לא ידעתי שהערכים כאלה גבוהים נחמד לדעת |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ