![]() |
תפריט מסה חדש-עדכון אחרון חחח
תפריט חדש לאור העובדות שהוצגו בפני בזמן האחרון.
בוקר: חלב 1 ליטר כוס קוואקר ביניים: 1 סקופ סיריוס פרוגיינר פרוסה עם 2 כפות חמאת בוטנים. צהריים: חזה עף 200ג פחמימות מורכבות 250 ג כף שמן זית לפני אימון: סקופ סיריוס פרוגיינר קריאטין 5 ג אחרי אימון: סקופ סיריוס פרוגיינר קריאטים 5 ג ערב: טונה 2 חלמוני יצה 3 חלבוני ביצה 250 ג פחמימות מורכבות כ שמן זית לפני שינה: 2 יופליי 1.5% 200 ג חלב 1 ליטר 3 חלבוני ביצה. הערות: מים הרבה 4 ליטר ירקות הרבה חופשי על פני כל היום, תמיד תראו אותי מכרסם מלפפון ככה בכיף בבצפר בימים ללא אימון במקום הלפנ/אחרי אימון מנת גיינר טובה! |
סעמק איתך!!!ערכים!!!!!!!!!!!!!!!
|
זה תפריט יפה,רק למי הוא?לבן אדם של 90 קילו או 60 קילו?
תציין תחזוקה וערכים תזונתיים.. ולמה אתה לוקח 2 סקופים של גיינר ביום?לפי החישוב שלי עם הפחמימות בצד,יש לך שם איזה 750 גרם פחמימה..כמה אתה שוקל? |
תצפו לערכים בקרוב! :):):):)
הייתי פשוט עייף והייתי מת ללכת לישון אז לא היה לי כח לעשות, ועכשיו אין לי זמן ואני חוזר היום ב-8 ככה אז ב-10 ככה אני יעלה ערכים חח נתונים: 90 קג 180 17.5 מסה אש!!! |
ניסיתי לחשב בקירוב את התחזוקה שלך ואת הערכים של התפריט.נראה לי שיש לך יותר מדי קלוריות שבאות מפחמימות.תנסה לקצץ קצת למה הover קלוריות שלך כבר מוגזם. סה"כ אחלה תפריט למסה.
|
תן פירוט מה זה 250 גרם פחמימות מורכבות בצהריים ובערב
|
ואו ליטר חלב על הבוקר?
בטח אתה בשרותים של הבצפר כל היום חחח.. איך אתה מסתדר עם זה? בתקופה של הקריאטין זה שיגע אותי.. |
ליטר חלב על הבוקר? מערכת עיכול מברזל יש לך אה... חחח
|
ואוולה אחי צפה לתוצאות ממצוינות עם הקריאטין והגיינר והתכנית הss הנוכחית..
בהצלחה |
אני לא מבין מה הבעיה לשתות ליטר חלב...
אני עושה את זה כבר כמה זמן בלי שום בעיות |
ואלק כולם מצליחים לאכול כמו סוסים רק אני שבע אחרי 2 ביסים
תעלה ערכים אבל התפריט נראה בסדר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ