![]() |
תפריט מסה-מעודכן
בוקר:\
שייק ספל פייבר וואן \ חלב 250 מ"ל כוס קוואקר ביניים: 1 מנת הגשה של גיינר:n-large 2 של חברת פרולאב. 2 פרוסות לחם 2 כפות חמאת בוטנים צהריים: 200ג חזה עוף 250 ג פחמימות מורכבות כף שמן זית לפני אימון: קריאטין 5 ג גיינר חצי מנונ הגשה אחרי אימון: קריאטין 5 ג גיינר 1 מנות הגשה ערב: טונה בשמן ירקות פחמימות מורכבות 250 ג 3 ביצים (2 חלמון) כף שמן זית לפני שינה: שייק 2 יופליי 0% 200 ג בננה ענבים כוס קוואקר 3 ביצים (חלבון) חלב 250 מ"ל הערות: ירקות חופשי על פני כל היום, בדרך כלל יוצא די הרבה. מים בכמויות (4 ליטר חח) בימים ללא אימון במקום לפני ואחרי אימון פשוט מנת גיינר גדולה ואיכותית! |
יש ערכים?
למה אתה מפחד מחלמון? ויותר מידי קריאטין |
חישוב ללא גיינר:
סה"כ קלוריות: 3239 קלוריות סה"כ חלבון: 212.2 גרם סה"כ שומן: 96.8 גרם סה"כ פחמימות: 376.1 גרם סה"כ כולסטרול: 597.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 20.4 גרם חישוב עם גיינר: 3600-3700 קלוריות |
דרך אגב אני לא מתכוון למנות הגשה שלמות אלא לסקופים... זאת אומרת שזה יוצא 3 סקופים (מנת הגשה=4 סקופים)
זה סבבה? אני לא רוצה לעלות הרבה בשומן, אין לי את תסמונת ה"שחיף" שאני חייב להלחם על כל גרם בתפריט אני נוטה יותר לצד המשמין של העניין. |
ציטוט:
|
שכחתי גם נתונים חחח:
90ק"ג 180 bmr 2092 |
נראה טוב
ואם זה 10 גרם לסקופ ובנוסף אתה אומר שיש סקופ באופטימום אז נראה לי שזה לא טהור |
ציטוט:
ותודה על הייעוץ אחי, עזרת מאוד! |
ציטוט:
כל סקופ 5 גרם ככה זה בד"כ ואתה צריך רק 5 גרם ביום אחי |
ציטוט:
ועוד משהו אתה יכול להמליץ לי על גיינר זול שיכול לשרת את המטרה שלי (500-600 קלוריות) אבל שיספיק לחודש +? מה לעשות אין כל כך עבודה בגלל הלימודים. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ