![]() |
תקשיבו,עוגת גבינה זה פצצת חלבון..
הגעתי למסקנה שעוגת גבינה פשוט מפוצצת בחלבון..
היום אמא שלי הכינה וראיתי מה היא שמה שמכיל חלבון. 6 ביצים-40 גרם חלבון פחות או יותר 750 גרם גבינה לבנה- זה 75 גרם חלבון 200 מ"ל שמנת חמוצה-5 גרם. חישוב מהיר אומר שיש בעוגה הזאת120 גרם חלבון!! זה מטורף.. היא הוסיפה עוד קמח,סוכר וקונפלור שזה מוסיף עוד קלוריות.. יש בעוגה הזאת מעל 2000 קלוריות. זה אחלה של דבר להשלים ערכים במאסה,פשוט פצצת חלבון,ולא מרגישים שאוכלים את זה. |
עוגת גבינה גם מפוצצת בשומן וסוכר
|
לא אמרתי שלא..אבל להשלים ערכים פעם אפשר לרדת על רבע עוגה ולקחת איתך 40 גרם חלבון =]
האמת שלא ראיתי כמה סוכר היא שמה אבל נראלי כוס אחת,החלמון בביצה אכן מעלה המון שומן,זה נכון ואפשר להשתמש בגבינות דלות שומן. |
במקום סוכר אפשר לשים ממתיק מלאכותי על בסיס סוכרלוז (הממתיק המלאכותי הכי איכותי)
וקמח מחיטה מלאה וזה באמת היה אחלה ארוחה במסה |
רעיון לארוחת בוקר(מדבר רק על מקורות חלבון):
חביתה 5 ביצים +קופסת טונה +2 חתיכות גבינה צהובה 40 +30+ 24(במקרה וזה 28%)=96 גרם חלבון רק בארוחת בוקר |
יופי אחי ואתה רואה את עצמך יושב אוכל עוגה שלמה?!
ואהבתי את הרעיון שמעליי. באמת ארוחה מצויינת מבחינת חלבון (הלוואי והייתי כזה רעב בארוחת בוקר, והייתי אוהב חביתה,טונה,גבינה צהובה). Xd |
ציטוט:
(אה ואני גם מוסיף לזה 3 לחמניות עם חומוס ו4 פירות כלשהם :)) |
ציטוט:
חח אותי ביצים וטונה זה מגעיל וזה די דפקה כי זה אחד הדרכים היותר קלות להגיע לכמויות חלבון שאני צריך... אבל בכל מיקרה התפריט שלי סבבה אז לא צריך לשנות אותו (חוץ מזה שניראלי אני צריך להוסיף פחמימות אבל לא משנה כבר). |
ציטוט:
בכל מקרה יש עוד הרבה מקורות ככה שאתה מסודר :) |
ציטוט:
|
אמא שלי מכינה בד"כ עם גבינות דלות שומן יחסית, מפחיתה בסוכר וכו', יוצא יותר טעים מכמה עוגות שייצא לי לאכול בחוץ, עם ערכים מעולים. יוצא לי הרבה לשבת עם כוס תה וכמה חתיכות חופשי.
אבל תמיד עדיף אוכל על זה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אמא שלי רואה אותי אוכל יותר משני ביצים היא מכסחת אותי |
ציטוט:
ותסביר לאמא שלך שזה חרטא הקטע עם הביצים |
פעם אכלתי עוגת גבינה שלמה כחלק מהתערבות, אחרי רבע עוגה כבר לא יכלתי לנשום.
בסוף אכלתי הכול ולקחתי הכסף.... |
ציטוט:
הוא פשוט כתב שיש הרבה שומן ואני התכוונתי נו אז מה?... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רוצה לשבור את הראש במקומי? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ