![]() |
האם זה בסדר הסטים והתרגלים לתוכנית ab כנסו תראו
אני עושה AB 4 פעמים בשבוע
ראשון שני רביעי חמישי ABxABxx וכל אימון אני עושה 3 תרגילים לשריר גדול ו2 תרגילים לשריר קטן האם זה בסדר? או שצריך יותר מזה? |
כמה סטים יוצא כל שריר ?
|
9 סטים לשריר גדול ו6 סטים לשריר קטן
|
יש תוכניות אימונים באתר הרשמי.
אתה יכול לאמץ לך. בכללי כמו שציינת זה בסדר. 9 לגדול,6 לקטן. יש שיגידו שאפילו 6 לגדול מספיק. התמדה באוכל ובאימונים מובילה לתוצאות. |
אני אישית גם תומך ב 8-9 לשריר גדול ו5-6 לקטן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
9 לשריר גדול ו6 לקטן 3 תרגלים לגדול ו2 לקטן |
למה לא לעבוד באחת מתכניות 5x5? אימון ab ללא מטרה זה סתם דבילי
|
ציטוט:
איזה קטע......עד עכשיו עליתי אוויר? |
ציטוט:
למה לא נותנים לו באן? רק דיבורים בפורום הזה. |
ציטוט:
כרגע זה עדיין לגיטימי |
:)...
|
ציטוט:
אני אישית לא מסוגל להתאושש פיזית ובעיקר נפשית מסקוואט 3 פעמים בשבוע אז אני פשוט לא יעשה את זה אבל בכל זאת אני שומר על התקדמות ומטרה באימונים ואת התוצאות אתה יכול לראות בחתימה.. למרות כל זאת אני אכן סבור שאם הייתי עובד לפי תכנית שנבנתה ע"י מאמנים כמו ריפטו,ביל סטאר,פדנלי וכו' הייתי רואה תוצאות יותר טובות וזה גם מה שאמליץ למתאמן המתחיל שעוד לא גיבש את סגנון האימון המועדף עליו ועוד לא הגיע לרמה שהוא יכול לבנות אימון אינדיבידואלי(לפחות 90 אחוז מהפורום). בכל מקרה אני אכן סבור שכל מתאמן מתחיל צריך לקרוא את הספר ss ותתפלאו אבל גם bb מהשורה לדוג' עמית ספיר ועוד רבים וטובים שסבורים שהבנאדם גאון(ריפטו) בדרך שהוא מסביר את התרגילים וגם ממליצים לכל מתאמן לקרוא את הספר.. מה שאני מנסה לומר זה שתתחילו בפורום הזה לצאת מהקופסה ולהבין שכל ss זו התכנית הטובה ביותר למתאמן המתחיל ואחריה שיעשה לאחר שהוא חווה מהיא התקדמות שיעשה מה שבראש שלו אבל לפחות שיהיה לו בסיס וניסיון באיך תכנית אימונים לא ליצנית אמורה להיראות ולהתבצע ואיזה רמה של תוצאות אפשר להשיג מאימון נכון. :) |
מי אמר שב ab אתה לא יודע מה המשקל שתרים בכל אימון?
מי אמר שבחלוקה גבוהה יותר אתה לא תדע תקופת האימונים הנוכחית שלי היא a-d כשהקודמת הייתה ab והעלייה גם במאסה וגם בכוח הייתה טובה ואפפילו מצוינת ss היא לא התכנית הכי טובה למתחילים אבל את עקרונותיה חייבים לתת למתאמנים מתחילים אני אישית חושב שיש מקום לטווח חזרות גבוהה יותר בקצת וגם נגיעה קלה בתרגילם מבודדים |
ציטוט:
|
ציטוט:
ריפטו אכן איש חכם. אבל הוא זקן מחורבן ואוהב שאנשים משלשלים מהחלב :):):):) |
כל תוכנית שיש בה עליה לניארית , תרגילים מורכבים (5) ולא מגזימים בסטים של העבודה, מספיק שינה ותוזנה, היא תוכנית טובה ולא משנה איך תקראו לה, ab ss abcdefghij.
|
אז בוא תסביר לי איך זה שאני מתחזק מאוד בצורה עיקבית וגודל לייק אה מאדר פאקר
ואחרי שתענה על הזאלה הזאת אנחנו נסגור את הדיון כי נמאס |
אמנם אתה גדל כל גירוי לשריר עם אוכל ושינה ברמה מספקת יגרום לך לגדול אבל זה לא בהכרח בקצב המהיר ביותר שאתה יכול להתקדם.
התגובה של sason נכונה |
ציטוט:
אלוהים איזה ביזבוז זמן!!!! אם הייתי מקשיב לכם כל הזמן הזה הייתי אמור להיות באולימפיה היום!!!!! ששון צודק כל עוד אתה דואג להתחזק מאימון לאימון בתרגילים הקדושים אתה תגדל אבל כדי לגרום לגדילה משמעותית יש מקום לתרגילי השלמה ואין מה לעשות נגד זה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ