![]() |
שאלה | אם יש לי תפריט מסה ..
אם יש לי תפריט מסה ונגיד ביום שישי ,
אמא שלי מכינה בערב עוף ואורז , וזה לא בתפריט שלי , מה אני עושה ? ד"כ שלא תגידו שאני חופר אני יפרסם כבר את התפריט החדש פה .. תפריט מסה יומי 2 כוסות קורנפלקס בוקר + כוס חלב 200 מ"ל 10:00– 2 פרוסות לחם שחור פרוס + גבינה צהובה 28% ארוחת ביניים : 2 פיתות + 60 גרם חומוס בצלחת לניגוב לפני אימון : 2 תפוחי עץ בינוניים חתוכים בצלחת אחרי אימון : 200 גרם (2 יחידות) חזה עוף מבושל + סלט ירקות + 2 כפות שמן זית ארוחת ערב (סופית ) : 4 פרוסות לחם שחור פרוס + בננה ללא קליפה ערכים תזונתיים סה"כ קלוריות: 2442 קלוריות סה"כ חלבון: 114 גרם סה"כ שומן: 75.8 גרם סה"כ פחמימות: 322.9 גרם סה"כ כולסטרול: 191.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 16.3 גרם |
תאכל אתה במסה..באמת יש לך שאלות לפעמים שגורמות לשיער שלי להלבין.
בנוגע לתפריט תביא נתונים אישיים. הייתי מעלה סיבים ל25. |
נתונים
משקל : 49 (חייב מסה דחוף) גובה : 159 גיל : 13 וחצי חוץ מהסיבים הכל בסדר ? |
הייתי מוריד קצת שומן ומעלה בפחמימות.
חוץ מזה הייתי מוסיף כמה פרוסות לחם/פיתה/לחמניה בארוחה אחרי אימון. |
אי אפשר אולי לשנות את זה ללפני אימון (בנוסף ל2 תפוחי עץ) ?
|
תיקנתי הוספתי עוד 3 פרוסות לחם
הנה נתונים חדשים : סה"כ קלוריות: 2674 קלוריות סה"כ חלבון: 121.6 גרם סה"כ שומן: 78.7 גרם סה"כ פחמימות: 366.2גרם סה"כ כולסטרול: 191.5 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 21.4 גרם יש שיפור בפחמימות ובסיבים תזונתיים |
אני לא יודע מה לענות על שאלה טיפשית כזאת.
|
אל תיחס לשאלה
וחוץ מזה מה הבעיה לענות ? אתה ראית את התפריט למעלה יום שישי נגיד אני לא יכול לאכול אותו למה אני אוכל אוכל אחר בערב אז שאלתי אם זה יפגע לי במסה ! |
אז תאכל את האוכל שאמא שלך הכינה וזהו..לא יקרה כלום! זה מאסה..לא חיטוב..
התפריט לא טוב,אין מספיק חלבון ואני לא יודע מאיפה הבאת את הערכים האלה.. |
אחי, אתה שוקל 50 קילו.
אתה לא בשלב שאתה שואל את עצמך אם כדאי להכניס את זה, או את זה, כמה שתכניס לתפריט שלך יהיה יותר טוב. |
ציטוט:
הוא שוקל 50 קילו ויש לו 114 גרם חלבון. וגם אני לא הבנתי איך הערכים תואמים לתפריט עצמו:| |
זתומרת לא מאמינים שיש מספיק ערכים בתפריט ?
חפשו גולינגו .. בדקתי ואני לי מגזים באמת אבל לפחות 11 פעמים כל דבר . |
|
תשתמש במחשבון של נטרוגן.
יכול להיות של גוגלינגו מזייף. |
ציטוט:
ואחי אם אמא שלך מכינה אוכל אחר ביום שישי פשוט תאכל יותר אם זה לא מתאים לך לתפריט. ובקשר לתפריט שלך אתה יכול גם להוריד את הגבינה 28% שומן. באמת בשביל מה לך? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ