![]() |
[שאלה] שורפי שומן
לפי מה ששמעתי שורפי שומן יעילים רק בתוספת של אירובי ותזונה נכונה.
עכשיו לפני חודש בערך התחלתי בחיטוב ושבוע שעבר נפצעתי ברגל ואני לא יוכל לעשות אירובי משו כמו חודש וחשבתי להמשיך את זה עם שורפי שומן.. השאלה שלי אם זה יעזור לי בלי האירובי.. מה אתם אומרים? |
תחכה שתחלים מהפציעה..תלוי איזה שורף שומן.כעקרון זה ממש יותר יעיל לקחת את זה לאירובי.לא יודע מה קורה בלי אירובי(אם זה בכלל לא משפיע)
|
עוד מישו? אני מעדיף לא לחכות.. אני עושה גם אנאירובי בינתיים.. מתח שכיבות שמיכה בטן וכאלה
|
כן גם בלי אירובי שורף שומן מנייד שומן...כלומר שהגוף ישתמש ביותר אנרגיה מהשומן
|
ציטוט:
אתה יכול להיעזר בשורפי שומן אם אתה מרגיש שאתה צריך יותר אנרגיה או תוספת מרץ ודברים כאלה, יכול רק לעזור. אני ממליץ על הקסנדרין אקסטרים שנמצא כרגע במבצע... http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=808 אם יש לך עוד שאלות את היכול להתקשר לחנות והם ייתנו לך עוד פרטים בנושא. 1599-500-590 בהצלחה |
הכי חשוב זה המאזן הקלורי שהוא יהיה שלילי.. למה עושים אירובי בישביל להוציא עוד קלוריות ואז תאכל לאכול יותר... השורפי שומן החוקיים.. הם לא משהו.. נותנים עזרא כל שהיא אבל לא שווים את הכסף שדורשים עליהם... יש דברים לא חוקיים.. שהם טובים.. אבל אי אפשר לדבר עליהם בפורום הזה... עם אתה רוצה משהו שיתן לך באמת משהו והוא חוקי... תיקנה כדורי קפאין.. יחיסית זול ושווה את הכסף...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יהו0מ@י| טהור עם 200 מ"ג קפאין טהור..לא למרץ כמובן.זה למה שאלתי,למה להמליץ על שורף שומן בשביל מרץ?עדיף קפאין או סם אחר.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ