![]() |
2 שאלות בקשר לss
איך עושים מיליטרי פרס?
ואפשר להתאמן חד פעמי ביום שישי? כאילו זה יצא ככה: שישי --> ראשון --> שלישי --> חמישי ומשם תמיד ראשון שלישי וחמישי... פשוט כי אני לא יכול להתאמן היום (יום חמישי) |
א. לא עושים מילטרי, עושם אובר-הד פרס.
ב. עושים כמו שכתוב בספר ומוסבר בDVD ג. אם אתה רק מתחיל את התוכנית, פשוט תתחיל מריאשון ותיקח את הזמן הזה לקריאה וליראות את הDVD. אם אתה עצלן מכדי לעשות את ב, יש סירטונים ביו-טוב: http://startingstrength.wikia.com/wiki/Press_Videos תיראה כל מה שיש בעמוד הזה |
ציטוט:
|
מיליטרי הוא סוג של אובר-הד פרס,
רק שבמיליטרי העקבים מוצמדים. |
ציטוט:
וזה מה שעושים =\ |
:wacko:
אתה מיתכוון שאתה חושב שעושים בSS פרס עם עקבים מוצמדים? אנא ממך גש לספר, מהדורה שניה: פתח עמוד 156- קרא פיסקא ריאשונה, היא מדברת על העמידה. או לחילופין, פתח עמוד 149- יש שם תמונה והסבר של כל סוגי הפרס- אנחנו צריכים פשוט פרס שזה A ולא מיליטרי שזה H |
אוקיי...
ומה בקשר לב'? אז אני יכול להתאמן חד פעמים מחר? סקווואט, דדליפט ובנץ (בנץ אפילו לא צריך ללמוד) אני יודע. אבל בדקו לי את רק הטכניקה של הsquat, המאמן אמר שאני עושה בסדר אבל אני רק צריך טיפה לעגל את הגב שיהיה בצורה של s, תיקנתי את זה והוא אמר שזה טוב. (אני שומר על היפ דרייב, מכניס בטן, שובר מגביל ויורד עם הישבן) רק הבעיה היא מיליטרי פרס, ואני אבדוק את הDVD ששלחת אגב, יש לי עוד שאלה בקשר לטכניקה של הדדליפט אם אני שומר על כל זה, זה סימן שאני עושה בסדר? -גב קעור -כתפיים למעלה -מצמיד לרגליים -ישבן אחורה -מכניס בטן (צריך?) - מגיע ל180 מעלות - האחיזה ברוחב הנכון זה ככה? או שצריך עוד משהו? ומאיפה מורידים את הספר? |
בנץ' צריך ללמוד...
ותעלה סירטונים של הכל לפורום, שגם הם יבדקו. ולא הבנתי את השאלה שלך, מה "מה בקשר לב'"? יש צורה לעשות פרס והיא מוסברת יפה בספר ובdvd ובסירטונים שהבאתי לך קישור אליהם. קראת? ראית? עדיין יש בעייה? שתף מה הבעייה ואם לא נצליח לתקן- תעלה גם סירטון של זה לפורום. |
אני שאלתי אם זה בסדר שאני אתאמן מחר...
וכדאי לי להתאמן מחר? אבל אין לי פה מוט ולא אמרתי שלא צריך ללמוד בנץ', אמרתי שלומדים את זה מהר. |
סליחה, חשבתי שהיתכוונת לסעיף ב' שלי.
כעיקרון אין עם זה בעייה. ואתה כתבת: ציטוט:
ובקשר לדדליפט: אני אתן לחכמים ממני להגיב. |
אני מתאמן במכון כושר
אתה רוצה שאני אתגנב לשמה בלילה ואגנוב את המוט? |
מאיפה אפשר להשיג את הdvd?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ניראה לי הוא היתכוון, את המוט לרגליים ולא רגל לרגל. |
ציטוט:
תראה את הסרטונים של DAVE TATE: http://www.youtube.com/watch?v=Dh3t6T-nqP0 ואת הסרטונים של ריפטו. |
טוב אני אסתכל
והתכוונתי שאני מצמיד את המוט לרגליים. |
סליחה שאניי מקפיץ, אין אפשרות לערוך
עשיתי בטעות 6 חזרות ברוב התרגילים ועשיתי 3 סטים של דדליפט בטעות (אני יודע שאחרי סט אחד זה קשה, פשוט כי רק התחלתי את התוכנית אז זה קל בהתחלה) זה לא יזיק או משהו? אני אוכל להתקדם כרגיל באימון הבא? |
כן
1234 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ