![]() |
בדילמה(רציניים בלבד)
שמעו אני בדילמה לעזוב את החד"כ שאני בו עכשיו , רבתי עם המדריך ממש קללות כיוון שהוא מתלונן שכל תרגיל אני מניח "חזק" את המשקולות על הריצפה(כמו דדליפט, לחיצת חזה בדאמבלים) וקחו בחשבון שאתה משתמש במשקלים ממש כבדים אי אפשר להניח אותם בלי לעשות רעש.
עכשיו יש לי כמה חד"כ בעיר ויש בכולם חיסרון אחד. המשקולות שם עד 35 קילו וזה ממש ממש לא מזיז לי חוץ מתרגילים של ביספס. חוץ מזה יש לכולם הכל חוץ מכלוב שזה לא כזה משנה לי. וממש חשוב לי לגוון את התרגילים עם דאמבלים צריך את דעתכם. |
שמע אחי..אם טוב לך במכון מבחינת ציוד והכל תשאר,חבל סתם לעזוב בגלל מאמן...אל תשים עליו..או שבאמת תשתדל להניח קצת חלש יותר.
|
ציטוט:
|
חחח גם אצלנו יש אחד שנטפל כשזורקים, אני פשוט אומר לו "בסדר בסדר אתה צודק בסדר", והוא הולך.
ואם הוא בא אז עוד הפעם אני אומר לו אותו הדבר והוא הולך... ככה כל פעם. אבל הוא סתם מדריך, לא בעל המכון או משו. |
ניסית להסביר לו שאתה לא יכול להניח יותר חלש?
יש לכם שם משטח של משקולות נכון ? אז מה זה מפריע לו |
:):):):) רק אצלי מותר ליזרוק מישקולות לעשות הכול?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה מסוג חדרי הכושר שאני שונא..ומדריך כזה אתה צריך להביא למצב כזה שלא יפנה אליך!
אם לא עוזר תעבור לחדר כושר ברמה הגבוהה ביותר ותמצא אילותרים שם(הכרתי כמה חבר'ה ענקיים שהתאמנו במכון של עד 25 קילו דאמבל ובלי כלוב) |
ציטוט:
ציטוט:
|
בקטנה תעשה יד עם מוט כשאתה מעמיס... אפשר להסתדר.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מבחינה היגונית גם תחשוב למה שלא תתפתח כרגיל, בשביל כפיפה, זה אותה תנועה כמו עם דאמבלים, בתרגילי עזר, תוכל להשתמש גם ב35, אני מניח, בתרגילים כאלה שהמשקל הזה יהווה קושי מסויים... אפשר גם לעשות יד במכונה של הגלגלת(איפה שעושים פשיטה ליד אחורית בדרך כלל), אם תעשה את זה למשל עם קאבל זה יכול להיות תחליף לפטישים... סתם דוגמא:) תיהיה יצירתי. |
אגב,אתה יכול לבנות דאמבל ממוטות קצרים..
|
דאמבלים רחוקים מלהיות מוצרי חובה... מוט זה חובה. לדעתי תחפש כלוב, גם אם עכשיו זה לא קריטי בעתיד זה יכול להיות מאוד קריטי, אתה לא יודע איזו תוכנית תעשה בעתיד.
|
לא צריך לעבוד עם דמבלים
אם תעבוד עם מוט בטווח מלא (בלי תירוצים) זה מספיק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ