![]() |
הרבה קלוריות ולא משביע?
יש דבר כזה , חוץ מאבקות וגיינר , איזה מאכל או משו שיש בו הרבה פחמימות וחלבונים ולא משביע עד כדי כך?(בשביל מסה)
פשוט קשה לי מאוד לאכול הרבה והייתי שמח אם יש איזה מתכון סודי או משו כזה שיצא טעים ויכיל הרבה קלוריות |
אני מכין משקה כהולך ככה:
200 גרם שיבולת שועל סקופ חלבון 2 כוסות חלב זה יותר מ1000 קלוריות ואותי זה לא משביע |
ציטוט:
ואת כל זה אתה שם במיקסר?או פשוט מערבב?ושיבולת שועל גרוסה? |
ציטוט:
נו באמת דיי לדבר שטויות זה משביע יותר מידיי.. |
ציטוט:
ככה בכל אופן עליי. |
השייק ש"ש יחסית מפוצץ מבחינת נוזלים וכבד, אבל זה לא באמת משביע ואפשר לשתות גם אחרי ארוחה גדולה.
|
ציטוט:
אי אפשר היה לסיים את זה! |
ציטוט:
|
לחם לבן...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אישית שם 2 כוסות ש"ש טוחן היטב,ואז מסוסיף סקופ חלבון+2 וחצי כוסות חלב. יוצא לי מימי ורק לקראת הסוף זה נהייה קצת סמיך אבל די נסבל. |
הדרך הכי קלה ונוחה להוסיף אוכל לתפריט זה לחם לבן+ חמאת בוטנים.
אני אוכל לבוקר 6 פרוסות זה לא כבד כל כך. |
אני עדיין לא מבין מה הקטע עם השיבולת שועל הזאת. זה אחד הדברים המגעילים ויש המון תחליפים. לןמה אתם נדבקים לזה??
|
חמאת בוטנים גם משביע, ולא יודע מה איתכם אצלי שייק יכול להוות אחלה ארוחה בחיטוב..כבד כזה בקיבה,בגלל זה אני אף פעם לא ישתה אותו בבוקר...ולפותח האשכול, אין מה לעשות תרגל לאכול הרבה, הקיבה שלך תתרחב עם הזמן
|
שיבולת שועל זה מלא קלוריות, פחמימה איטיות ומצויין, סיבים, גם קצת חלבון שזה נחמד... לא מצאתי תחליף לזה שעוד אפשר לדחוף לשייק. אני גם לא מת על זה אבל זה רחוק מנוראי שלא מגזימים עם הכמות.
*מדובר על לא מבושלת. |
חמאת בוטנים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לא הבנת את המשפט שלי חח אני לא יכול להעביר בוקר בלי הדבר הזה (כ"כ טעים) |
איך אתה מכין את הש"ש
זה פשוט מגעיל לי ת'צורה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ