ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   איזשהי בעיה בss בקשר לדומס בחזה (https://israelbody.com/showthread.php?t=61528)

4roxe 30-11-09 11:59

איזשהי בעיה בss בקשר לדומס בחזה

Ss הרי בנוי מאימוני a ו b ברוטציה של aba bab והלאה..
בa יש אימון בבנץ.. ובכל אימון בשבוע יש סקוואט..
אז בשבוע של aba בסדר יש חזה פעמיים בשבוע בהפרש של 4 ימים בינהם.. ואחרי זה בשבוע הבא יש bab והאימון חזה בא בהפרש של 5 יום @ ואין עוד אחד בשבוע.. ואין גם עבודה שבעקיפין החזה נמצא שם..
ובשבוע של bab אני עובד חזה.. ומצליח בדרך כלל להתקדם.. ושאני מגיע לaba אימון ראשון שלו זה עוד פעם אחרי 5 יום בלי עבודה על החזה.. ואז אני מרגיש דומססס רציני בחזה( כי אני צריך להעלות משקל מאימון לאימוןבחזה) ולא מצליח להתקדם בבנץ פרס ... מה עושים עם זה? לעוד מישו זה קורה?
בסקוואט אני עולה במשקלים אבל לא חוטף דומס כי יש אותו 3 פעמים בשבוע.. החזה אני מרגיש שזה כמו לבוא להתאמן אחרי חודש הפסקה ואז פתאום חוטפים דומס רציני

obzion 30-11-09 12:32

אין קשר בין דומס לעובדה שאתה לא מצליח להתקדם בבנצ', אלא אם כן יש כאבים מאוד רציניים שמתבטאים בקיצור טווח התנועה זה לא אמור להפריע, וגם אם כן פשוט אפשר לעשות חימום ארוך יותר.

בעיקרון דומס זה דבר טבעי שכן אתה מעלה את המשקלים כל פעם, עם הזמן הגוף שלך אמור להתרגל ויהיו לך פחות ופחות.

4roxe 30-11-09 13:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי obzion (הודעה 949409)
אין קשר בין דומס לעובדה שאתה לא מצליח להתקדם בבנצ', אלא אם כן יש כאבים מאוד רציניים שמתבטאים בקיצור טווח התנועה זה לא אמור להפריע, וגם אם כן פשוט אפשר לעשות חימום ארוך יותר.

בעיקרון דומס זה דבר טבעי שכן אתה מעלה את המשקלים כל פעם, עם הזמן הגוף שלך אמור להתרגל ויהיו לך פחות ופחות.

אז זהו שאם באים לאימון עם דומס כמובן שהרבה יותר קשה לא?.
ואני כבר שבוע חמישי בתכנית למה שעדיין ימשיך הדומס למה זה קורה?

obzion 30-11-09 14:01

זה לא יותר קשה, פשוט תתחמם כמו שצריך.

זה קורה כי ככה הגוף שלך מגיב לעומס חדש (במקרה הזה עוד משקל).

נעל 30-11-09 15:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי obzion (הודעה 949409)

אני אישית מתקשה מאוד לעשות דדליפט משקל כבד שיש לי דומס בהמסטרינגס.
אבל במקרה שלי דומס ברגליים זה לרמה שקשה לי ללכת אז לא יודע..

4roxe 30-11-09 15:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 949476)
אני אישית מתקשה מאוד לעשות דדליפט משקל כבד שיש לי דומס בהמסטרינגס.
אבל במקרה שלי דומס ברגליים זה לרמה שקשה לי ללכת אז לא יודע..

זה קשה רצח לעשות כל תרגיל רגליים כבד כמו סקוואט או דדליפט בדומס.. כמעט בלתי אפשרי אולי אם מחממים תמקום איזה רבע שעה מרגישים הקלה כלשהיי

ואני עושה חימום לבנץ.. לפחות 4-5 סטים של חימום .. להעלות בהם חזרות? להוסיף אולי שכיבות שמיכה?

bored2death 30-11-09 16:33

לא יודע אם זה נשמע הגיוני
אבל לי אישית עזר לאכול יותר
מתי שהתחלתי לאכול יותר הדומס עבר מהר יותר
לא יודע למה...

Dark_Muse 30-11-09 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 949504)
לא יודע למה...

זאת התשובה לשאלה שלו...
לאכול ולישון. זה גם פאקטור של התאוששות טובה.

נעל 30-11-09 17:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 949504)
לא יודע למה...

אתה לא היחיד, זה מאוד הגיוני, אם נותנים לגוף את האמצעים האידיאלים להתאוששות הדומס יהיה פחות מורגש אם בכלל, כמובן שגם עם תפםריט של 15000 קלוריות אימון מאוד מאוד עצים יגרום לדומס בכל מקרה..

eden.B. 30-11-09 18:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי 4roxe (הודעה 949489)
זה קשה רצח לעשות כל תרגיל רגליים כבד כמו סקוואט או דדליפט בדומס.. כמעט בלתי אפשרי אולי אם מחממים תמקום איזה רבע שעה מרגישים הקלה כלשהיי

ואני עושה חימום לבנץ.. לפחות 4-5 סטים של חימום .. להעלות בהם חזרות? להוסיף אולי שכיבות שמיכה?

אל תעלה חזרות כי זה יעייף אותך לפני הסטים של העבודה, פשוט אם יש לך דומס (לי זה כמעט ואף פעם לא קורה) תחמם את האיזור עם משקל קל ואם זה דומס בסקוואט יש לך את התרגיל שב5x5 ממליצים לעשות אותו (זו מתיחה) שאתה פשוט מתכופף למנח של סקוואט ומחכה חצי דקה וככה 3 סטים זה מותח לך את כל איזור הרגליים ואת ההמסטרינג, זה יכול להקל קצת את הכאבים יחד עם חימום ראוי.
וכמובן תאכל טוב ותישן מספיק בלילה ככה ההתאוששות תהיה יותר טובה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ