![]() |
מתלבט בין 2 סוגי קריאטין- מה עדיף למטרה שלי?
שלום :)
אני מחפש כרגע קריאטין על מנת לתת פוש קטן לגוף, אני מנסה לעלות במסה והלך לי ממש טוב רק לאחרונה אני מרגיש שנתקעתי טיפה, כמו שאולי ראיתם באשכול אחר שפתחתי הנו אקספלוד לא השפיע עליי כלל לכן חשבתי לקנות קריאטין, מה אתם ממליצים לי למטרת עלייה במסת שריר? נתקלתי באתר בקריאטין אקסטרים וב Pre Load Creatine Complex הגעתי אליהם דרך איזה מאמר שפורסם פה באתר. בכל אופן אם קיימים סוגים אחרים של קריטין שמתאימים לי יותר אשמח לשמוע ולקבל קישור אליהם. תודה רבה :) |
אוכלטין זה תוסף בנזונה.
|
אחי במקרה הקראטין שציינת זה הקראטין היחידי שניסיתי חחח הוא עושה עבודה אבל לפי דעתי תגמור קודם את הנו אקספלוד למה לך סתם להוציא עוד 300 שקל שיש לך כבר קראטין
|
קריאטין טהור.
כל השאר סתם פרומולות עם חומרים ממריצים. הטהור גם יותר חסכוני,וגם יותר יעיל,היחידי שהוכח כיעיל. הבעיה איתו זה הטעם,חסר טעם ועם מים זה כמו חול. לי אישית זה גורם לבחילות,אבל מסתדרים עם זה. חוץ מזה,ישנם אנשים שזה לא משפיע עליהם. יכול להיות שזה ישפיע עלייך לעומת הנו אקספלוד,ויכול להיות שזה יהיה כמו הנו אקספלוד ולא ישפיע עלייך,אז קח הכל כערבון מוגבל. בהצלחה :) |
אם כבר קריאטין, אז קריאטין מונו.
אמנם עליי הקריאטין לא משפיע, לצערי הרב, אבל קריאטין מונו הוא הרבה יותר חסכוני. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה אומר שהחומציות בקיבה שלו גבוהה\נמוכה מדי. |
אם יש קראיטין אקסטרים תלך עליו.
הוא גם טעים וגם הכי וותיק בתחום הזה. נכון, זה פחות חסכוני, אבל יש תוצאות בשטח |
ציטוט:
למה לבזבז על זה כסף מיותר?:confused: |
ציטוט:
לך בשלב הזה על קריאטין מונוהידראט טהור. לרוב האנשים הוא נותן תוצאות מצויינות. אני ממליץ על הקריאטין 500 גרם של נייצ'רס בסט הוא כרגע במבצע. http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1 חשוב גם לדאוג שאתה צורך מספיק קלוריות על מנת שהגוף יוכל להיות בתהליכים אנבוליים. בלי זה שום דבר לא יעזור. אם אתה רוצה להזמין בטלפון ולשאול עוד שאלות תרגיש חופשי להתקשר ל1599-500-590 יש מענה קולי מ10:00 בבוקר עד 23:00 בלילה, ישמחו לעזור לך. או שאתה יכול לפנות אלינו למייל ונעזור לך http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=20&Page=1 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ