![]() |
ארוחת לילה
אז ככה אני בחיטוב עכשיו והבנתי שלפני שינה בארוחת לילה אני צריך לקחת חלבונים שמתפרקים לאט... אתם יכולים לתת דוגמאות למאכלים שיש בהם חלבונים שמתפרקים לאט ואיזה כמות אני צריך לקחת?
|
שום לאט ושום בטיח,זה לא משנה,שריר לא יתפרק לך בזמן השינה וגם לא בשבוע.
אל תדאג. |
אז בכל זאת מה לאכול בלילה? נגיד תפוח זה טוב בחיטוב או שעדיף קורנפלקס או שיש לך איזה הצעות?
|
לפי דעתי תלא יודע בכלל איך עושים חיטוב ואתה פשוט אוכל מה שנראה לך
|
חלבון כלשהו עם עדיפות מסויימת לחלבון שנספג לעט כמו קזאין(קוטג'/טונה/חלב).
כמובן שאני לא חותר פה לקניית אבקת חלבון קזאין,גם מה שרשמתי למעלה הוא לא איזה must,אבל בלילה יש עדיפות מסויימת לחלבון שנספג לעט ולא "כי השריר מתפרק." בתוספת שומן איכותי כמו :אגוזים,שקדים. ואיזו פחמימה:פרי כלשהו לדוגמא - תפוח/דגן/לחם. |
ציטוט:
בו נגיד שסלט טוב + טונה + כפית שמן זית יסדרו אותך :) |
ציטוט:
|
קח למשל פרוסת לחם חיטה מלאה +חצי גביע קוטג+3 ביצים רק אחד מהם שלמה ו2 האחרות רק תלבן תאכל + כפית שמן
יסדר אותך טוב |
טוב תודה הבנתי קצת אבל בכל זאת אתם נותנים הצעות לארוחה עם די הרבה קלוריות יש משו שיעזור אבל לא ם יותר מידי קלוריות?
|
מה שנתתי לך לדוגמא
יש בזה כולה 312 קלוריות פחמימות 19 גרם חלבונים 32 גרם שומן 11 גרם אתה רוצה עוד פחות מזה?? |
לחם מחיטה מלאה,טונה,תירס,סלט ירקות,שומן איכותי.
|
ציטוט:
|
לא משנה מה
|
ציטוט:
אין שום עדיפות. אתה בעצמך לא יכול להסביר למה. והגאון שאמר למעלה ששריר לא יתפרק תוך שבוע, על תאכל שבוע ותחזור לפה (במקרה ותוכל) ותספר לנו אם לא יתפרק לך שריר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לנו בגוף מאגרי חלבון מלבד השריר ולוקח לו זמן להתפרק [לא שאנחנו רוצים שייתפרק], בניגוד לגליקוגן שנשמר בכבד, רמות החלבון בדם יורדות עם הזמן, לא אמרתי ששריר יתפרק אבל איך בדיוק הוא יבנה? ותלמד לדבר עם טיפה כבוד ולא כמו ילד קטן. |
ציטוט:
אם תפצל את החלבון או תאכל אותו בפעם אחת לא יעשה הבדל. |
ציטוט:
אתה לא יכול להיות סתם במאזן קלורי חיובי. אם זה היה ככה היינו אוכלים כל היום ממתקים וניהיים סוסים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:54. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ